Dvije djevojke namamile tinejdžera u stan pa ga dva dana silovale i rezale nožem

silovanje, sado mazo
Policija je u njihovom stanu pronašla mnogo knjiga o okultizmu i sotonizmu.

Prijateljice iz Milwaukeeja u SAD-u, Rebecca Chandler (22) i Raven Larabee (20), uhićene su u nakon što ih je tinejdžer prijavio policiji da su ga mučile i sakatile tijekom dvodnevnog sotonističkog seks maratona, piše javno.hr.

Osamnaestogodišnjak iz Phoenixa je policiji ispričao da su ga zavezale samoljepljivom trakom i užetom, te ga isjekle po tijelu više od tri stotine puta.

Upoznali se preko interneta

Još je rekao da ih je upoznao preko interneta i potom se uputio autobusom u Milwaukee, u zajednički stan dvije poremećene djevojke. Mladić očito nije ni slutio što ga ondje čeka i da će stvari izmaći kontroli. Ipak, dvije sadistički nastrojene prijateljice pustile su ga iz stana nakon dva dana, a on je smjesta nazvao policiju i sv eim ispričao.
Policija je našla stan dvije djevojke prateći krvavi trag koji je za sobom ostavljao mladić. On je pretrpio čitav niz raznovrsnih ozlijeda - rezove i ubode nožem u vrat, noge, ruke i leđa.

Sado-mazo igra izmakla kontroli

Nije posve jasno zašto je mladić otišao u njihov stan, no može se pretpostaviti da su ga namamile preko interneta obećanjem seksa.

Starija djevojka policiji je rekla da je mladić pristao na "igru" koja se na kraju "izmakla kontroli". Također je htjela svaliti krivnju na mlađu cimericu. U njihovom stanu policija je pronašla mnogo knjiga o okultizmu i sotonizmu.