Drogirali su me, zatočili me u malom stanu i silovali 48 sati

Engleska voditeljica i glumica u prosincu prošle godine u šokantnom intervjuu priznala je da je ušmrkavala kokain dok je rađala sina Kaija 1996. godine.

Sve koji su bili u rađaoni zamolila sam da izađu vani kako bih uzela kokain - rekla je tada Danniella Westbrook (39) te dodala da je krala novac od supruga kako bi si mogla kupiti drogu, a u knjizi koju je izdala prošli tjedan 'Faith, Hope and Clarity' opisala je najstrašnije trenutke svog života. U knjizi je pisala o 48-satnom silovanju koje je preživjela 90-ih godina nakon što su je trojica muškaraca zatočili u stanu. O ovom stravičnom događaju prije objavljivanja knjige nisu znali ni njezina obitelj ni prijatelji koji su ostali šokirani nakon spomenutih ulomaka.

- Dugovala sam im pet tisuća funti ( 44 tisuće kuna). Upali su u moju kuću i zahtijevali novac koji nisam imala. Tada su me oteli, odveli u mali stan blizu mog doma i 48 sati me silovali. Jedan za drugim su se izmjenjivali na meni, a drogirali su me kako im ne bih pobjegla - napisala je u knjizi.

Danniella vjeruje da je sama kriva za sve što je proživjela jer je tada bila ovisnica o kokainu na koji je potrošila 250 tisuća funti, to jest 2,2 milijuna kuna. Priznala je da te strašne trenutke nikad neće zaboraviti.

mirror.co.uk