Doznajte koliko se puta tijekom života možemo iskreno zaljubiti

projatelji, ljudi, prijateljstvo, život, korizma, sreća, ljudska sreća, lijek, život, kuća, prijateljice, prijatelji, vaše tajne, veza, ljubav, ljubav, ljubav strast, žene, muškarci, kompliment, komplimentirati, katica kiš, sreća, ljubav, ljubav, zaljubljenost, znakovi, muškarac, zaljubljenost, zdravlje, sreća, privkačnost, trikovi, brak, veza, sreća, znakovi, ljubav, ljubavna veza, zaljubljenost, znakovi, žena, sreća, stvari, sretan život , savjeti
Dakle, evo u čemu se tu radi, piše BrightSide.

Prva ljubav izgleda nam poput ljubavi iz bajki jer smo još uvijek jako mladi i neiskusni te iznimno naivni po pitanju ljubavi. Tada vjerujemo da će ona zauvijek trajati i da njezin kraj, ukoliko se ikada dogodi, nećemo preživjeti.

U takvoj vrsti zaljubljenosti sebe stavljamo u drugi plan i spremni smo zanemariti svoje principe zbog partnera, odnosno partnerice, koje idealiziramo i ne vidimo u pravom svjetlu. Prenosi Slobodna Dalmacija.

Nakon toga slijedi komplicirana ljubav, u kojoj vjerujemo da smo nešto naučili iz prethodnih iskustava i da greške nećemo ponoviti, no i tada nam se događaju pogreške jer 'ljubav bude slijepa'.

Tada nam ljubav donosi svađe i drame te komplikacije zbog toga što je teško dogovoriti kompromis te je takva povezanost pomalo ozbiljnija, a stoga je i takav prekid mnogo teže preboljeti.

Zadnja, treća zaljubljenost, odnosi se na zrelu ljubav i to je ona koja bi trebala do kraja života potrajati jer smo u tom vremenskom razdoblju stariji i znamo što točno želimo i što od partnera trebamo očekivati. Ne idealiziramo ljubav jer smo svjesni svega što ona nosi. Veza nam je iskrenija i poštujemo partnera u svakom smislu.

Prihvaćamo mane i znamo da ništa nije savršeno, ali to nam ne smeta, a znamo isto tako da je strast prolazna te da je odanost ono što uvijek prevlada sve prepreke te smo s tim zadovoljni i ispunjeni. U toj vrsti ljubavi dolaze i djeca te nam dodatno začine život i učine ga blagoslovljenim i ispunjenim.