Došli su kao gosti na vjenčanje, a napravili nešto što bi se rijetko tko usudio

vjenčanje, gosti, vjenčanje, sramota, brak, vjenčanje, planovi , vjenčanja, fotografi, mladenka, vjenčanje, djeveruša , vjenčanje, neće vjenčanje, vjenčanje, moždani udar, mlada
Primjerice, jedno od nepisanih pravila jest da uzvanice ne bi trebale na vjenčanje odjenuti haljinu bijele ili bež boje jer je ta boja "rezervirana" za mladenku.

Zaručiti nekoga na vjenčanju drugog para također je nešto što se ne radi, ma kako romantično zvučalo.

No, jedna je mladenka iz Engleske, odlučila napraviti iznimku. U trenutku kada je trebala baciti svoj buket slobodnim curama kako bi se, po običaju, vidjelo koja će se iduća udati, Natalie Lavall je svoj buket uruičila djeveruši Kirsty Frayne. Njen dečko, bratić mladoženje, Joe Booker, kleknuo je pored nje i zaprosio je pred očima svih uzvanika, piše SWNS.com.

"Bili smo u Krakowu kada mi je Ben predložio da zaprosim svoju djevojku na njegovom vjenčanju. Nisam to imao u planu jer smo planirali preseljenje u Australiju, no njegov prijedlog mi se učionio posebno romantičnim.", ispričao je 28- godišnji Joe.

Njegova zaručnica pristala je udati se za njega prije nego su na njenom licu potekle suze. Njen odabranikk je poprilično sramežljiv i povučen pa je bila uvjerena kako se ovakvo nešto neće skoro dogoditi.

Ideju da buket, umjesto bacanja, dodijeli Kirsty dala je Benova supruga Natalie i bio je to trenutak o kojem će se, barem u njihovim krugovima, još često spominjati.