Doktor je i sam bio u šoku: Zatrudnjela je analnim seksom

Doktor je i sam bio u šoku: Zatrudnjela je analnim seksom

Za svako pravilo postoji i iznimka, a to je definitivno slučaj koji je ispričao urolog dr. Brian Steixner u Atlantic Cityju.

- Još dok sam bio student vidio sam nezamisliv fenomen. Tada sam još mislio da je to doista nemoguće. Imali smo pacijenticu rođenu s rijetkim medicinskim stanjem spojenih intimnih otvora. Još u ranoj trudnoći, dok je fetus vrlo malen, oko petog, šestog tjedna začeća, mokraćna cijev, rektumska i vaginalna se nisu razdvojile u posebne cijevi. To znači da su se urin i stolica odlijevali kroz isti otvor - ispričao je.

Ovo stanje javlja se kod jedne od 50.000 beba i može se promijeniti operacijom - jednostavno se odvoje tri različita kanala i zašiju. Dok je bila djevojčica, naša pacijentica se podvrgnula toj operaciji, međutim - nije uspjela. Stvorila se fistula i u njenom slučaju maternica se povezala s rektumom, a vagina je bila "slijepa ulica", objasnio je dr. Steixner.

Svakog mjeseca imala bi menstruaciju iz rektuma, ne iz vagine. Kada je odrasla, jedini način na koji je i mogla biti uključena u spolne odnose je kroz rektum. Tako je i zatrudnjela, piše Men's Health.
- Nakon serije ultrazvuka zaključili smo da je jedini način na koji je mogla ostati trudna doista analnim seksom - ispričao je.

Tim liječnika u kojem je tada sudjelovao kao student zaključio je da bi svaki prirodni pokušaj poroda bio izrazito opasan i odlučili su je poroditi carskim rezom.
Iako je nikad više nije vidio u životu dr. Steiner kaže da je to najveća priča ikad: Totalno su nam lagali u školi - našalio se, prenosi Daily Mail.

24sata.hr