Doktor je i sam bio u šoku: Zatrudnjela je analnim seksom

trudnoća, dijabetes, pržena hrana, internet, majčinstvo, trudnoća, trudnoća, zdravlje, simptomi, liječnik, trudnoća, Trudnoća i traume, alkohol, trudnoća, očaj, dojenje, alkohol, u trudnoći, dojilja, u trudnoći, trudnoća, zdravlje, znanstvenici, istraživanje, starenje, mučnina, curica, trudnoća, trudnoća, godine, vrijeme, pobačaj, uzroci pobačaja, trudnice, pamučne gaćice, štetnost, trudnoća, trudnoća, dijete, muško, žensko, spol dijeteta, trudnoća, mučnina, istraživanje, trudnice, trudnoća, znanstvenici, otkriće, trudnoća, kad postati majka, pobačaj, mitovi, trudnoća, beba, trudnoća, žene, trudnoća, mučnina, trudnoća, savjeti, žena, trudnoća, plodnost, trudnoća, uživanje, razlozi, metode, menopauza, trudnoća, trudnice, kiseli krastavci, istraživanje, trudnoća, razlike, novo otkriće, stres, trudnoća, kućni testovi za trudnoću, trudnoća

Za svako pravilo postoji i iznimka, a to je definitivno slučaj koji je ispričao urolog dr. Brian Steixner u Atlantic Cityju.

- Još dok sam bio student vidio sam nezamisliv fenomen. Tada sam još mislio da je to doista nemoguće. Imali smo pacijenticu rođenu s rijetkim medicinskim stanjem spojenih intimnih otvora. Još u ranoj trudnoći, dok je fetus vrlo malen, oko petog, šestog tjedna začeća, mokraćna cijev, rektumska i vaginalna se nisu razdvojile u posebne cijevi. To znači da su se urin i stolica odlijevali kroz isti otvor - ispričao je.

Ovo stanje javlja se kod jedne od 50.000 beba i može se promijeniti operacijom - jednostavno se odvoje tri različita kanala i zašiju. Dok je bila djevojčica, naša pacijentica se podvrgnula toj operaciji, međutim - nije uspjela. Stvorila se fistula i u njenom slučaju maternica se povezala s rektumom, a vagina je bila "slijepa ulica", objasnio je dr. Steixner.

Svakog mjeseca imala bi menstruaciju iz rektuma, ne iz vagine. Kada je odrasla, jedini način na koji je i mogla biti uključena u spolne odnose je kroz rektum. Tako je i zatrudnjela, piše Men's Health.
- Nakon serije ultrazvuka zaključili smo da je jedini način na koji je mogla ostati trudna doista analnim seksom - ispričao je.

Tim liječnika u kojem je tada sudjelovao kao student zaključio je da bi svaki prirodni pokušaj poroda bio izrazito opasan i odlučili su je poroditi carskim rezom.
Iako je nikad više nije vidio u životu dr. Steiner kaže da je to najveća priča ikad: Totalno su nam lagali u školi - našalio se, prenosi Daily Mail.

24sata.hr