'Dok ljuljaju se kreveti': Druga ljubav života Indire Vladić!

indira vladić, ljubav
... činjenice da o krizi više ne govori ni najveći estradni borac protiv siromaštva, Severina Vučković, ima razloga za zadovoljstvo.

Proljeće kao iz snova za popularnu Iru, iako, naravno, još uvijek pravo proljeće, kalendarski, ni vremenski, nije počelo, no, zato je astrološki, za one koji vjeruju horoskopima, a takvih je sve više u Hrvatskoj, se nazire. Najprije je u Budvi, prije nekoliko dana, najpopularnija hrvatska dance grupa osvojila Oskar popularnosti, naravno, kako i dolikuje fer glazbenicima i poštenom odnosu prema poslu, za razliku od nekih, Colonia je ipak otišla za Crnu Goru, u Budvu. Ira je primila nagradu, zajedno s 'dušom' grupe Colonia, Tomislavom Jelićem, te je svojim izjavama oduševila domaćine.

Kad smo kod izjava vjerojatno pogađate na što su se one odnosile, zapravo, riječ je o samo jednoj izjavi. Oskar popularnosti, kao najpopularnija pjevačica 'regije', trebala je preuzeti i socijalno osjetljiva prva guza Facebooka, Severina Vučković, međutim, Seve se uopće nije pojavila u Budvi. Razloga je više, istinit je samo jedan. Organizatori tvrde kako je zapravo riječ o honoraru koji je Seve očekivala da će dobiti za nagradu koju je osvojila, što malo nevjerojatno zvuči, ali je, naravno, moguće. Naime, Severina je nakon preuzimanja nagrade trebala otpjevati jednu pjesmu, međutim, Sevki je nešto teže otvarati usta na suho, odnosno, besplatno, te je odustala, drugi pak tvrde da je odustala zbog ranije planiranog odlaska u Izrael gdje se Severina duhovno obnovila, što smo vidjeli i na društvenim mrežama kada je Severina pokazala svoju pozamašnu stražnjicu na kojoj bi joj je pozavidjela i jedna Elizabeta Gojan, inače manekenka Hrvatske televizije.

Naravno, kako Indira Vladić nikada nije ulazila u sukobe, u kojima se često mogu naći neki pjevači, 'umjetnici', a kojima je povod uglavnom ljubomora, tako Ira nije htjela komentirati Severininu uobraženost koja 'voli Crnu Goru tek kad joj za ljubav Crna Gora to dobro plati'. Međutim, ipak je rekla, načelno, što misli o isplati honorara na 'Oskaru'. - Da, naravno da smo dobili, 100 000 eura, kasnije smo otišli u Casino to umnožiti - rekla je navodno Ira i svojom šaljivom izjavom oduševila mnoge. Ovakvom vedrinom, jednostavnošću i šarmom Indira plijeni pozornost svih ljubitelja dobre glazbe gdje god da se pojavila posljednji 15-tak godina. Naravno, Ira je na ovaj način najavila svoje bajkovito proljeće.

Što je proljeće bez ljubavi? Naime, popularna Ira, četiri godine nakon civiliziranog razvoda braka s Narcisom Mujkićem, ponovno je našla ljubav, radi se o Miroslavu Levaku, Irinom zaručniku u kojem je, posve izvjesno, našla svoju drugu veliku ljubav svog života. Ne treba sumnjati, iako su se razišli, Narcis Mujkić bio je Irina velika ljubav, u to danas nitko ne dvoji, iako je bio navodno nevjeran u posljednjoj fazi zajedničkog života Narcis je Iri bio čvrst oslonac, tome svjedoči činjenica da su se Ira i Mujkić razišli na prijateljski način i ostali u prijateljskim odnosima.

Priča o Miroslavu Levaku prava je proljetna priča s obzirom kako je ova ljubav još uvijek omeđena velom tajne samom činjenicom da točan datum vjenčanja, iako je ono najavljeno za svibanj, Ira drži u tajnosti i krije ga od javnosti. Znate kako kažu za proljetne ljubavi? Traju vječno, ili barem do smrti.

Ira je zaljubljena, to se može osjetiti, kažu oni koji je dobro poznaju. Naime, nakon što je upoznala Miroslava ni sama nije mogla vjerovati da joj se tako nešto lijepo moglo dogoditi. Mnogi nisu vjerovali sredinom prvog desetljeća 21. stoljeća da će se ikada razići Narcis i Ira, no, isto tako, mnogi nisu vjerovali da čovjek u životu može voljeti dva puta... Ira je dokaz tome i svjedok činjenice da život piše najljepše i najuzbudljivije romane.

Inače, Indira se sa zaručničkim prstenom vratila iz jednog u najljepših gradova u Hrvatskoj, Dubrovnika, kako smo pisali, oduševilo ju je romantična prodidba.

tinolovka-news.com