Dobila 15 godina zatvora jer je spavala s maloljetnim dečkom svoje kćeri

dečko, kćerka, zatvor
Kathy Tompa iz Georgije ne ponaša se kao i druge mame kad njihova kći nađe novog dečka. Većina mama je zabrinuta i žele biti sigurne da je mladić najbolja osoba za njihovu kćer. No, Tompa je svemu pristupila malo dugačije: spavala je s dečkom svoje kćeri, piše FHM.

Mama je osuđena na 15 godina zatvora nakon što je otkriveno da je imala spolne odnose s, pazi ovo, 15-godišnjim dečkom njezine kćeri i to najmanje pola godine. Mislim, gospođo...

‘Pokazala' mu je nekoliko trikova

Ali stvari su još malo odvratnije: Tompa je navodno uputila dečka kako seksualno zadovoljiti njenu kćer. Otim toga, tinejdžeru je pomagala iskradati se iz kuće i tajiti tu vezu njegovim roditeljima.

Nakon što su roditelji otkrili da se dječak ponaša čudno, oduzeli su mu računalo i stavili ga u slične "kazne", Tompa mu je kupila mobitel, instalirala Facebook i Snapchat kako bi njihova komunikacija išla dalje.

"Ona je ukrala nevinost moga sina", rekla je dječakova majka. "Ona mu je ukrala djetinjstvo. Ljuta sam na nju i ljuta sam na sebe".
Na kraju je morao preseliti

Dječak na kraju morao preseliti, jer se osjećao poniženo od seksa, rekla je njegova mama.

"Ona ga je upućivala kako da ljubi njenu kćer, kako da je dodiruje, kada će biti prikladno vrijeme da joj dotakne guzu, kada će biti prikladno vrijeme i na koji način da skine majicu", rekla je na sudu Heather Dunn, pomoćnica okružnog tužitelja okruga Forsyth.

Ne samo da će Tompa morati odslužiti 15 godina, nego će biti registrirana kao seksualna prijestupnica, a morat će platiti i dječakovu terapiju.

net.hr