Djevojka izgubila pamćenje nakon napadaja i ponovo se zaljubila u svog dečka

napad, pamćenje, zaljubljivanje, zaljubljenost
Kada se probudila, nije se mogla sjetiti nikoga od svojih prijatelja i obitelji. U potpunosti je izgubila pamćenje, a njezin dečko, Rich Bishop, bio joj je kao potpuni stranac, prenosi Index.hr

Jessica boluje od epilepsije od 2010. godine i već je doživjela privremene gubitke pamćenja nakon napadaja, no nikad kao tad.

Njezina obitelj morala joj je pokazivati obiteljske fotografije kako bi ju uvjerili da su oni zaista njezina obitelj. Jessica se morala pogledati u ogledalo kako bi se uvjerila da je to zaista ona na slikama.

Kada su je roditelji ostavili nasamo s njezinim dečkom Richom, Jessica je bila uplašena i uopće se nije mogla sjetiti zajedničkih uspomena, rekla je za Mirror. Bilo je to previše za nju, te je dva tjedna nakon napadaja prekinula s Richom.

Rich je bio očajan i nije htio odustati. Na kraju su se dogovorili da će ići ispočetka i polako, dok se iznova ne upoznaju.

Prošlo je godinu dana od njezinog velikog napadaja i još se uvijek ne sjeća što se sve dogodilo u njezinom životu prije tog dana. Doktori su joj rekli kako postoji velika šansa da se nikad neće ni sjetiti, te čak 50% šansa da će opet izgubiti pamćenje u budućnosti.

"Teško je to objasniti. Osjećam se kao da sam izgubila 19 godina svog života", izjavila je Jessica. "Ipak, opet sam stala na noge zahvaljujući mojoj obitelji i Richu".

Par se sada usredotočio na stvaranje novih zajedničkih uspomena za Jessicu.