Djevojci ostavio poruku nasred livade pa otkrio priču koja je dirnula mnoge

ljubav, poruka
Dokazao je to i muškarac po imenu Josh Staddon (30) koji je u engleskom Devonu na livadi ispisao ogromnu poruku djevojci po imenu Leah.

'Volim te Leah' poruka je koju je ispisao na livadi u blizini grada Ilfracombea, a trebalo mu je dva sata da je dovrši. Zbog ljubavi svoga života probudio se u 5.30 sati da bi na vrijeme dovršio ono što je isplanirao učiniti kako bi djevojci pokazao koliko je voli. No, svi se pitaju tko je Leah?

- Poznajem Leah nekoliko godina, imamo zajedničku povijest. Duže vrijeme smo se malo viđali, a malo ne. Davala mi je mnogo prilika proteklih godina i ja sam ih prokockao. Nažalost, ona je sada krenula dalje i želi upoznati nekoga drugoga, no ja sam joj htio pokazati koliko je volim i pomislio sam kako bi ovakva javna gesta to dokazala. Želim se dokazati sebi i njoj i ispričati za ponašanje u prošlosti - ispričao je 30-godišnjak za Devon Live.

Kaže da je danima razmišljao kako da ispiše ono što je isplanirao, a onda je shvatio da mu je to najjednostavnije učiniti s pjenom koja se koristi za oblaganje skela.

- Ne očekujem da mi dotrči u zagrljaj, no da to nisam učinio znam da bih žalio do kraja života - rekao je.

vecernji.ba