Dirljivom objavom na Instagramu Tatjana Jurić se oprostila od majke: Putuj Majčice

Dirljivom objavom na Instagramu Tatjana Jurić se oprostila od majke: Putuj Majčice
Voditeljica je u medijima hrabro i iskreno govorila o bitci koju je njena majka vodila s Alzheimerovom bolešću.

I sada, u najtežim trenutcima Tatjana je odlučila napisati pismo za svoju majku u kojem se zauvijek pozdravlja s njom, prenosi jolie.hr.
"Sve stade. Samo život prođe. Naša zadnja zajednička fotka.

Putuj, Majčice.

Silno sam ponosna na Tebe! Silno. Sve Ti danas priznajem, i kao majci, i kao roditelju, supruzi, partnerici, prijateljici - ženi! Sve sam shvatila! Koliko je to borbe, koliko tuge, sreće, odricanja i davanja. Opraštanja. Život. Koliko je jedino ljubavi u životu potrebno i koliko su ljudi ti koji - čine život. Svemu daju smisao.

Alzheimer nas je rasturio, ali rasturile smo i mi njega! Ti si ga rasturila, dostojanstveno, u svom stilu. Našem!

Zaspala si mirno, u snu; vidjela sam te nakon s blagim osmijehom i to mi je najveća nagrada i mir koje sam mogla dobiti. Zahvalna sam na tome! Tvoja me bolest, naša bolest, naučila svemu što kao dijete i žena trebam dalje nositi sa sobom u život; prije nego se, svatko od nas, mora oprostiti sa svojim roditeljem. Bila si i ostaješ prava frajerica, jaka, srčana, zabavna, glasna i snažna. Nadam se da sam bila dostojna na Tvome posljednjem putu. Dala sam sve od sebe!

Odmori se. Dio si mene, zauvijek! Bit ćeš u svakom mom danu, i kad plačem i kad ću se smijati! Uvijek! Uvijek, Mama. Počivaj u miru, sve si napravila točno onako kako je trebalo. Ti si ta koja je, na kraju, ustvari - pomogla meni. Mama s velikim M! ❤️ 5.8.1948. - 26.1.2018."