Deset stvari koje su muškarcima seksi

žene, muškarci, seksi, gole fotke, moda, sms

Iznenadit ćete se kada shvatite što je njima sve seksi. Za neke stvari, poput fizičkih atributa, je jasno zašto su im seksi, no postoje i druge stvari, za koje vam nikad ne bi palo na pamet da su im privlačne. U nastavku provjerite koje su!

1. Vježbanje

Zapravo i ne čudi da muškarci smatraju kako su žene izuzetno seksi dok vježbaju. Osim što naša tijela prilikom vježbanja ispuštaju određene feromone, proradi nam i cirkulacija što je pak zaslužno za sjajniju kožu. A i sav taj znoj kojim je obasjano naše tijelo njima je neodoljivo privlačan. S druge strane, njima su seksi djevojke koje vježbaju zato jer to pokazuje da imate dovoljno discipline i upornosti te da brinete o svom tijelu i da vam je stalo do izgleda, a to su stvari koje su im bitne.

2. Zauzimanje za druge

Njima se sviđa kada branite osobe koje netko napada jer to puno toga otkriva o vašem karakteru. Čak i ako je riječ o nedužnim osobama koje prikazuju na TV-u ili pak o ljudima koje nikad niste upoznali, ali znate da ih se pogrešno tretira, to se i dalje broji. Muškarci vole vidjeti kako je žena spremna ustati protiv gomile i stati u obranu nedužnih jer to pokazuje njezinu snagu i dobro srce.

3. Kada jedete što želite

Pogrešno je mišljenje kako su muškarcima privlačne samo mršave djevojke. Odbojne su im djevojke koje ne jedu jer vole obline. Zapravo im je vrlo privlačno kada djevojka jede hranu koju voli i kad ne negoduje o tome kako je debela. Žene koje jedu hranu koju žele pokazuju kako su zadovoljne sa sobom te da se dobro osjećaju u vlastitom tijelu. Također, dokazuje kako nemate problema sa samopouzdanjem.

4. Pričanje na stranom jeziku

Oni smatraju kako je znanje stranog jezika, osobito s naglaskom, neodoljivo seksi. Pa čak i ako samo učite, njima je to vrlo privlačno. To pokazuje vaš interes za druge kulture, vašu ambicioznost i motivaciju, a to su stvari koje su im važne. 

5. Kada spavate 

Zacijelo ste već čuli kako muškarac voli promatrati svoju djevojku dok spava. Oni jednostavno vole promatrati žene dok spavaju, štoviše, to im je jako seksi. Jednostavno se sklupčajte uz svog dragog i zaspite mu na ramenu. 

6. Iskreni smijeh 

Djevojke s glasnim, prodornim i pomalo antipatičnim smijanjem nikome nisu privlačne, a muškarci ih uglavnom izbjegavaju. S druge strane, žene s gracioznim i lijepim smijehom izrazito privlače muški spol. Zato neka vaš osmijeh uvijek bude jednostavan i prirodan, onakav kakav je. Iskrenost je, na kraju krajeva, osobina koju muškarci najviše cijene.

7. Kada skuhate dobar ručak

Postoji izreka o tome kako je put do čovjekovog srca kroz želudac. Čini se da u tome ima i nešto istine. Ne morate posjedovati kulinarsko umijeće, iznenadite svog dragog ukusnim obrokom ili pripremite neke kolačiće. Njima je žena koja kuha jako seksi.

8. Hrabrost

Ne čudi činjenica da su muškom spolu hrabre i odvažne žene jako seksi. Njima je jako privlačno kad vide spontanu ženu koje se ne boji života i prilika koje joj on pruža te se hrabro suočava sa svim životnim izazovima. To dokazuje njezinu unutarnju snagu, a njima se to sviđa.

9. Kada znate što želite od života

Žene koje znaju što žele od života i spremne su boriti da bi to ostvarile njima su vrlo privlačne i seksi. To dokazuje da ste uravnotežena i snažna osoba koja je je spremna boriti se za svoje snove. Budite sigurne u sebe i imajte ciljeve u životu, ne samo zato jer je njima to privlačno, već i zbog vas samih.

10. Kada nekome pomažete

Pomaganje drugima danas je nažalost rijetko viđena osobina. Stoga muškarci iznimno cijene žene koje ju posjeduju jer to dokazuje kako su dobra srca, a to im je bitno. Muškarcima je privlačno kada djevojke pomažu onima kojima je to potrebno te su voljne žrtvovati svoje vrijeme za nekoga drugoga.

Ovdje su navedene stvari koje većina muškaraca smatra seksi, no uvijek postoje oni koji odskaču od prosjeka. Imajte na umu da je ljepota u oku promatrača te da ono što je seksi jednome, ne mora biti i drugome. Budite prirodne, svoje i spontane i oni će vas zasigurno voljeti takve kakve jeste.

Izvor: zena.hr