Deset ljubavnih zapovijedi

Nije zgoreg ponoviti gradivo i možda nakon toga nešto promijenite na vaše, ali i partnerovo zadovoljstvo.
1. Provodite kvalitetno vrijeme skupa!

Zvuči kao kliše, ali važnija je kvaliteta vremena koje provodimo zajedno nego količina. Dobro razmislite i prisjetite se kad ste zadnji put s njim proveli kvalitetno vrijeme, što ste radili i što biste htjeli uključiti u te zajedničke trenutke.
2. Dajte jedno drugome prostora!

Nemojte ništa forsirati. Koliko su važni zajednički trenuci, toliko je važno ponekad biti sam sa sobom.
3. Više se seksajte!

Toliko je toga što može održati sjajan odnos i razumijevanje među plahtama. Samo se nemojte bojati razgovora na temu seksa. Saznat ćete puno toga što može začiniti vaš ljubavni život.
4. Smijte se često!

Partneri koji se smiju zajedno ostaju par. Sličan smisao za humor je nešto što nas u početku i privuče jedne drugima. Ponekad nije lako vidjeti smiješnu stranu neke situacije, ali uz malo truda, shvatit ćete da smijeh počinje dolaziti sasvim prirodno.
5. Zabavne stvari radite zajedno!

Svi trebamo nešto čemu ćemo se veseliti. Stres i brige nas lako mogu obuzeti. Kad imate zajednički plan za vikend koji vas oboje raduje, lakše je pregrmjeti tjedan.
6. Upuštajte se u najluđe fantazije!

Izađite iz ustaljenih okvira razmišljanja da dugogodišnja veza znači i ustaljenu seksi rutinu. Naprotiv, duga veza znači slobodu eksperimentiranja i pustolovine kakve god želite s partnerom koji vam želi udovoljiti i zadovoljiti vas. Iskoristite to za oživljavanje najluđih maštarija.
7. Ne svađajte se više!

Nema para koji se ponekad ne posvađa, ali postoje načini da se prepirke izbjegnu i da ne prerastu u nešto gore. Važno je prije svega prihvatiti različitosti koje vas ponekad izluđuju.
8. Održavajte uzbudljivost!

Mali rituali trebali bi biti češće na meniju vaše veze, a ne samo kad obilježavate važne datume i godišnjice. Zadržite mala uzbuđenja ili ih uvedite u svoj život. Doručak u krevetu nedjeljom ili antistres masaža petkom su dobre ideje.
9. Pretvorite spavaću sobu u ljubavno gnijezdo!

Lijep prostor u kojem možete uživati u intimnostima s dragim odličan je za vaš seksualni život. Riješite taj prostor hrpetina razbacane odjeće i drugih suvišnih stvari.
10. Pronađite vrijeme za razgovor!

To ne moraju uvijek biti duboki razgovori o teškim temama. Čavrljanje o sitnicama i dnevnim događajima, interesima i zanimljivostima jednako je važno za vaš odnos.

Cosmopolitan.hr