Darijo Srna postao otac, njegova supruga Mirela rodila djevojčicu

Darijo Srna legenda Hrvatske reprezentacije

Kapetan ukrajinskog kluba Šahtar iz Donjecka i hrvatske reprezentacije Darijo Srna (28) jučer je prvi put postao otac. Njegova supruga Mirela (27) u Zagrebu je rodila zdravu djevojčicu, a sretna vijest objavljena je na službenim internetskim stranicama Šahtara.

Darijevi suigrači i cijelo vodstvo kluba čestitali su svom kapetanu na rođenju kćeri, piše u priopćenju. Da je Mirela odlično podnijela trudnoću, dokazuje i to što je dan prije porođaja viđena kako šeće metropolom.

Prinova je u obitelj Srna stigla dva mjeseca nakon što su se uspješni nogometaš i magistrica ekonomije jedno drugome zavjetovali na vječnu ljubav. Raskošno vjenčanje održalo se u dubrovačkoj vili Agava hotela Excelsior, a mladence i njihove goste zabavljali su Neda Ukraden, Jole i Srnin omiljeni pjevač Halid Bešlić.

Hrvatski reprezentativac svoju je izabranicu upoznao 2005. godine u narodnjačkom klubu Ludnica, a nakon duljeg prekida, potkraj 2007. obnovili su vezu. Ljubavno gnijezdo savili su u Donjecku, u kući blizu jezera.

Preuzeto sa www.vecernji.hr