Daniel: Farmeri su nezrela djeca!

- Apsolutno nisam razočaran. U stvarnosti sam očekivao da ću biti maksimalno tri tjedna. Elija sam izabrao jer je dobar u piljenju, ima dobru tehniku. Htio sam izabrati nekog sebi ravnog. Pila je bila loša, drvo vlažno, ja sam imao ozlijeđenu ruku, ali Elio je pobijedio zasluženo.

Prema njegovu mišljenju, Ivo ili Kike bi mogli biti pobjednici.

- Oni su se postavili u centar od početka, 13 tjedana je dosta, ako budu išli tempom kao dosad, mislim da neće biti problema. Kad se servira hrana, obično se stavlja pred njih dvojicu, a gazda bi se trebao posluživati prvi, dao sam primjedbu na to.

Sluge isto ne bi smjeli jesti za istim stolom, kad se odaberu sluga i sluškinja, mora ih se moliti da odu, a to treba biti naredba.

Optužili su me da sam krao njihov duhan, što nije istina. Svi su pušili moj, koji sam nesebično davao, jer imam iskustva i sa slovenske “Farme” pa sam duhan razvlačio.

Brašno će im isto nestati, pa će ostati bez kruha koji će skupo plaćati. Djevojke su me savjetovale da izaberem Kikija za slugu, bile su ljute što sam izabrao Ellu.

Žena je sve radila, bila je hiperaktivna i nije im odgovaralo da bude sluškinja. Od tada su se okrenule protiv mene - kaže Daniel.

Iako su ga farmeri proglasili glavnim spletkarošem, čak i zločestom osobom, Daniela to ne smeta.

- Nisam uopće povrijeđen. Oni su nezrela djeca koje život nikada nije udario kako treba. Ovo će im biti lekcija. Ovo je reality show, imat će priliku pogledati svoje ponašanje i zgroziti se. Ja sam bio potpuno svjestan svih kamera oko sebe. Drugi su ostavljali poruke na ogradama ne usuđujući se uz mikrofone izgovarati tekst, pisali su na papirićima uz opomenu da ga moraju zapaliti.

Popović je govorio i o svom dolasku na “Farmu”, kao i razlozima nerada.

- Na “Farmu” sam trebao doći sa svojim sinom Sebastianom, htio sam doći više zaštitnički, da mu bude lakše, ali u posljedni trenutak je odlučeno da idem samo ja. Prije ulaska, imao sam dosta zahtjevnih projekata, noćima nisam spavao jer sam ih htio dovršiti budući da nisam znao koliko ću se zadržati na “Farmi”.

Bio sam kronično neispavan i željan sna. Zato sam se prvih nekoliko dana htio naspavati i odmoriti. To nije neko opravdanje, ali tijelo je tražilo svoje. Svi su mi to uzeli za zlo, ono Crnogorac, pa još lijen...

Svi su poslovi bili dodijeljeni, a ja se nisam htio gurati u tuđi posao jer sam vidio da nerado dijele posao. S obzirom da sam duže spavao, trebalo mi je dva puta više vremena da ih upoznam.

Kad sam ušao u studio, shvatio sam da sam neke ljude dobro pročitao. Prije ili kasnije, shvatit će da im Daniel nije bio najveći kamen spoticanja. Prije ili kasnije, svatko će pokazati svoje pravo lice, a eliminacija je neophodna.

slobodna dalmacija