Čista desetka: Idealna razlika u godinama muškarca i žene je

Iako današnje društvo vezu ili brak mlađe žene i muškarca koji je dosta stariji od nje većinom tretira kao odnos zasnovan samo na praktičnim (financijskim) razlozima, izgleda da u svemu tome ima i nečeg značajnijeg.

Barem tako tvrdi Britanka Mary Gold, koja se specijalizirala za proučavanje odnosa i veza između jačeg spola i ljepše polovice. Upravo je ona došla do zaključka da je idealna dobna razlika između muškarca i žene više od deset godina, i to u korist muškarca.

Iznenađeni? Mary argumentira svoju tvrdnju s činjenicom da stariji muškarci imaju više samopouzdanja, a to je ono što ih razlikuje od mlađih kolega koji su nesigurni i skloni flertovanju, pa čak i preljubu.

S obzirom na njeno istraživanje idealan partner za svaku ženu je muškarac stariji od nje 10 do 15 godina.

Otkriven glavni razlog raspada brakova

Osim toga, stariji muškarci imaju i više iskustva u zavođenju, u vezi ili braku trude se više od svojih mlađih kolega, te im nije problem odvojiti vrijeme za duge i ozbiljne razgovore. I što je najvažnije, znaju kontrolirati svoju seksualnost.

Neki od poznatih parova koji dokazuju navedene tvrdnje su Catherine Zeta Jones i Michael Douglas koji je od svojebolje polovice stariji čak 25 godina, te Heidi Klum i 11 godina stariji Seal.

izvor:bummagazin.com