Četiri razloga zbog kojih muškarci biraju mlađe žene!

žena, muškarac žena, muškarac žena, sex, žene, sex, Larissa Riquelme vatrena navijačica, navijačica

Četiri razloga zbog kojih oni to rade

1. Žene sazrijevaju brže od muškaraca te samim time prije osjete potrebu za vezivanjem i osnivanjem obitelji. Baš se iz tog razloga kod njih, prije nego kod njihovih partnera vršnjaka javlja želja za stupanjem u brak i majčinstvom. Muškarci odabirom mlađih žena odgađaju ulazak u brak i duže uživaju u slobodi.

2. Je li to stvar prirode ili društva moglo bi se raspravljati danima, no istina je kako većina muškaraca uživa u ulozi zaštitnika i hranitelja obitelji. Mlađe žene radije slušaju njihove životne mudrosti i dopuštaju muškarcima da se brinu za njih, piše zadovoljna.hr.

3. Kada uđu u godine u kojima stvari krenu prema dolje potreban im je netko tko će im podignuti samopouzdanje. Zato su tako česte veze starijih i situiranih muškaraca i mlađih žena.

4. Muškarci vole svoj ego, a većina njih će to i sami potvrditi. I dok postoje oni koje uistinu privlače starije žene, mnogi ipak radije uživaju u zgodnom i mladom komadu u svom društvu.

Savjet za pripadnike jačeg spola!

Muškarci koji pak ne mogu odrediti donju dobnu granicu, mogu primjeniti pravilo kojeg se drže neki osvajači i tvrde kako im pomaže.

Prepolovite svoje godine na pola, tom broju dodajte sedam i zbroj koji dobijete je broj godina ispod kojeg ne bi smjeli ići. Ili brojkama ovako, ako imate 30, podijeljeno na dva iznosi 15. Dodate li tom broju 7 dobit ćete 22. Dame koje nisu puhnule u 22 svjećice nisu par za vas!

zadovoljna.hr