Četiri bogata Rusa brutalno silovala kolegicu!

Sve su to i snimili, a dan ranije navodno su se hvalili svojim gnjusnim planom. Porota je svu četvoricu proglasila krivima.

Četvorica mladića optužena za silovanje, Oleg Ivanov (23), Norair Davtjan (22), Armen Simonjan (19) i Gregorij Melnikov (23), svoj su "pakleni plan" proveli u djelo u siječnju na zabavi koju je jedan od njih priredio u svom domu u Londonu. Napad na djevojku snimili su svojim mobitelima, piše Daily Mail.

Iako ne postoji konkretan dokaz da su joj u piće ubacili drogu, djevojka je na suđenju ispričala kako je osjećala "vrtoglavicu i pospanost". Nakon toga joj je pozlilo te je zaspala. Kada se probudila na sebi je ugledala muškarca, ali se nije mogla pomaknuti niti govoriti, ispričala je poroti, prenosi danas.hr

"Htjela sam da prestane, no nisam se mogla razbuditi, ali sam bila svjesna svega. Nisam mogla ustati niti vrištati i moliti za pomoć", ispričala je djevojka.

Jedan od silovatelja navodno se sažalio nad djevojkom kad je vidio da plače, no ipak joj nije pružio pomoć niti je pokušao zaustaviti svoje prijatelje nakon što su mu rekli da se "smiri".

Kad su završili zaprijetili su joj da nikome ne priča o tome što se dogodilo, no ona ih, srećom, nije poslušala te je odmah otišla na policiju.