Celzijus nakon Dinove prevare: Obrijala sam noge i macu i spremna sam za novi početak

U zadnjem poglavlju svoje knjige, koji naziva uvodom u drugu knjigu napisala je “Danko je pokupio osnovne stvari i izašao iz kuće... Tko zna gdje je sad? Vjerojatno negdje sretan s tom srpskom pevaljkom. Kako me mogao zamijeniti s njom? Uopće nije njegov tip. On prezire plastiku... Silikonske grudi, usta i tko zna što još... Ne smijem više razmišljati o toj fufi! Ona je klasična beogradska sponzoruša...”

 

Nives na pozornici
Premda nije željela potvrditi ni opovrgnuti taj podatak, Nives je za 24 sata priznala da su ona i suprug jedno vrijeme živjeli odvojeno te da su postojale žene koje su htjele uništiti njihov brak, no da su se ona i suprug "prilično uspješno borili s tim".

No, ako su istinite riječi napisane u Goloj istini, imali su i teških razdoblja, osobito nakon njeove (navodne) nevjere.

Celzijus je, između ostalog, napisala: "Počela sam tuliti vraćajući u glavi te slike otkrivenja njegove afere", "Možda je vrijeme da priznam sebi i drugima da Danko i ja više nismo zajedno. Više nismo jedno. Ni u dobru ni u zlu. Ništa od obećanja ni Bogu ni nama samima..."

Otkrila je i kako se izvukla iz krize: "Obrijala sam noge. I macu. Vrijeme je za novi početak. Čudesno je kako se od obrijane mace odmah osjetiš bolje, poželjnije, spremnom za ljubav...

slobodna dalmacija