Ceca dobila 12 mjeseci kućnog pritvora

I,epilog se dogodio - sud je prihvatio prijedlog nagodbe tužiteljstva i Ražantovićeve po kojoj je ona dužna da uplati 1.500.000 eura u državni budžet i odleži kaznu kućnog pritvora u trajanju od 12 mjeseci, od čega se odbijaju 123 dana koja je provela u zatvoru 2003.godine, tako da ostaje oko osam mjeseci. Tokom tog perioda Ceca kao i Lidija će biti u kućnom pritvoru uz danonoćni nadzor pomoću elektronske narukvice. Podsjećanja radi, tužba je podignuta po osnovi da je Ceca u svojoj kući protivzakonito imala 11 trofejnih pištolja, kao i da je od prodaje nogometaša nogometnog kluba „Obilić" oštetila spomenuti nogometni klub, otprilike za 2.300.000 eura.
Ministrica Prvade Snežana Malović je još prije dva tjedna rekla: "Sporazumom sa Ražnatovičkom Srbija nije oštećena ni za jedan dinar. Točnije, suma koju je ona dužna da sporazumno plati tri puta je veća od one za koju je država oštećena neplaćanjem poreza od prodaje nogometaša."


A, odvjetnik sestara nekada Veličković, Dragan Krgović je po ovjeravanju sporazuma, kojim se stavlja točka na pravni slučaj godine, bar po medijskoj pompi koju je izazvao, rekao: "Prihvaćen je sporazum kojim je potvrđeno da je dio prihoda od transfera prikazan kao uplata klubu od strane sponzora, što je i Ceca Ražnatović potvrdila. Također, dodao bih da je predstavnik nogometnog kluba 'Obilić' posvjedočio da je i taj iznos, koji je sporan po tužiteljstvu, prikazan kao prihod od prodaje i nema razloga za pravno gonjenje niti odštetni zahtjev od strane kluba".
Datum od kojeg će Svetlana Ceca Ražnatović početi da nosi narukvicu - nije utvrđen, ali će biti vrlo brzo i to precizirano. Inače, Ceca i dalje ostaje pri tome da na cijeli slučaj - nema komentar, piše Svet.rs.