Čapljinka Ana Šimović očarala princa Harrya

Čapljinka Ana Šimović očarala princa Harrya
...stranice europskih tabloida i mnogobrojnih portala. Ana, koja je bila u društvu kolegice Svetlane Gavrilović, očito je zapela nestašnom princu za oko za njegova posjeta Hvaru, te , zajedno s njim i njegovim kolegom, pozirala fotoreporterima koji su u hvarskoj diskoteci bilježili svaki Harryjev korak.

Dvije atraktivne mlade dame - Svetlana i Ana, koje britanski tabloidi opisuju kao manekenke u usponu, izazvale su veliku pozornost u medijima naviknutima na uvijek zanimljive priče kada se radi o bilo kojem članu britanske kraljevske obitelji.

Tabloid The Sun donosi priču o prinčevom provodu i nestašlucima na Hvaru, potkrijepljenu nizom fotografija: Brineta Svetlana Gavrilović (28) i plavuša Ana Šimović (23)ćaskale su i pozirale s Harryjem i njegovim starim školskim kolegom Tomom Inskipom.

Jedan gost je prokometirao: ''Harryjev ples nije bio baš na razini. Zapravo, bilo je poprilično neugodno. No, kada su ljudi shvatili tko je, svi su se željeli fotkati s njim. Stalno je trčkarao s jednog mjesta na drugo. U jednom trenutku flertovao je s nekim djevojkama, a već u drugom plesao na vrhu zidića.'' - piše The Sun.

Britanski Daily Mail prenosi izjavu Svetlane Gavrilović: ''Harry je pravi gospodin, jako ljubazan i pristojan. Prišao je meni i Ani i začudile smo se koliko je pristupačan.

Misijana Brkić Milinković | ČA::portal
FOTO: Chris Eades