Borna Rajić: 'Tri i pol godine apstinirala sam od seksa'

borna rajić, apstinencija
U intervjuu za RTL kontroverzna dizajnerica priznala je kako je više od tri godine apstinirala od seksa.

- Ja sam tri i pol godine apstinirala ne samo od seksualnog odnosa nego od bilo kakvog eksperimentiranja jer sam bila svjesna da moram promijeniti neke svoje duboke podsvjesne programe i osvijestiti ljubav prema samoj sebi - priznala je Borna koja ističe da je ključna ljubav prema sebi.

Kazala je i kako je svjesna svojih mana i vrlina, no da istovremeno zna što želi i da ni pod koju cijenu ne namjerava odstupiti od svojih zahtjeva.

- Bila bih najveća kurva kada bi me to zabavljalo, ali sam u tim nekim svojim odabirima vrlo teška. Recimo, meni dodir muške ruke nema emocije i naboja, ja to ne podnosim - rekla je Borna i priznala da je u njezin život nedavno sasvim slučajno ušla nova simpatija. Umjesto po sina, koji nije mogao doletjeti iz Ženeve zbog snijega, Borna je otišla van i upoznala tajanstvenu osobu koja je zarobila njezine misli.

- Ja sam iznutra baš osjetila taj poriv i tu večer mi se dogodio jedan važan susret. I sada imam simpatiju - otkrila je tajanstvena Borna ne želeći otkriti ime muškarca koji ju je osvojio.