Borna Ćorić progovorio o sestri, ali i o atraktivnoj Mostarki: 'Ona zna sve moje tajne'

Borna Ćorić
Dvadeset mu je godina tek, iza sebe ima brojne pobjede, mnogi ga vide kao našeg najperspektivnijeg tenisača i premda kaže kako su najbolji dani tek pred njim, Borna Ćorić svjestan je da je dovoljna jedna ozbiljnija ozljeda i da sve krene nizbrdo. A upravo zbog problema s vratom, odustao je od nastupa u Umagu. "Sigurno nije bajno kad imaš ozljedu. Prije šest mjeseci imao sam to koljeno koje me udaljilo tri mjeseca", govori Ćorić.

Iako je završetak karijere još daleko od njega, Borna Ćorić već sad kaže da se jednog dana ne vidi kao trener. "Putujem 50 tjedana godišnje i zbilja se ne vidim da kao trener jednog dana ponovno stalno putujem. Možda menadžer, tu nema toliko putovanja", kaže Borna.

Na brojnim putovanjima društvo mu pravi sestra Bruna s kojom je jako blizak i čijim savjetima najviše vjeruje. "Zbližili smo se zadnje 3 godine. Prije toga nismo bili toliko bliski. Kao mlađi svađali smo se i tukli, ali zadnje tri godine najbolji smo prijatelji. Jedina sve zna o meni s obzirom na to da mi je seka", govori tenisač.

Upravo mu Bruna često udjeli i koji savjet što se tiče života, ali i ljubavi. "Jedino nju slušam. Realna je i kad je ljubav u pitanju. Uvijek mi kaže ova ti je cura dobra, ova nije", govori Borna. Seka je bila uz njega i kada je pukla ljubav s Valentinom Miletić, a sve nam se čini da će on još neko vrijeme uživati u solo statusu.

"Imam tek dvadeset godina, tako da stvarno nemam neku svoju curu iz snova. Bitno je da imaš sređenu situaciju, da možeš biti miran na terenu i dobro igrati, ali ne žuri mi se u pronalasku nove djevojke", kaže Ćorić.

Iako su svi pomislili da mu je zgodna djevojka s fotografije nova ljubav, riječ je tek o prijateljici. "Meni je to smiješno. Samo mi je žao te druge osobe, pogotovo ako počnu negativni komentari. Ja sam na to navikao, ali oni nisu pa mi je malo glupo zbog njih", govori Ćorić. Zasad vrijeme provodi odmarajući se u društvu prijatelja, a često se zabavljaju bacanjem udica. "Nisam dobar, ali volim otići s prijateljima na ribolov. Nekad ulovimo deset kila ribe. Ali pripremiti ribu, to ne znam", iskren je Borna.

Iako se u kuhinji ne snalazi, reketom odlično barata. Premda mu ova sezona nije bila kakvom ju je zamislio, nema sumnje da će se uskoro vratiti na terene i nastaviti s uspjesima na koje smo navikli od njega.

dnevnik.hr