Bolesno: Procurio novi snimak Kačavendinog oralnog seksa 18 +

Na snimci se vidi kako Vasilije Kačavenda oralno zadovoljava izvjesnog A.R.

Redakcija Telegrafa nedavno je došla u posjed do tada neobjavljenog snimka na kome se jasno vidi vladika Vasilije Kačavenda kako se ljubi i mazi s A. R., koji je, prema njihovim saznanjima, u vrijeme nastanka ovog snimka bio maloljetan. Kao što se vidi na snimku, "akcija" se dogodila u dvoru vladike Vasilija Kačavende u Bijeljini, a Kačavenda na početku snimka sjedi i priča s mladićem. Poslije toga sr počinju strasno ljubiti i grliti. A. R. (ime poznato redakciji) odlučio je progovoriti o svom iskustvu sa vladikom Vasilijem:

„Do Kačavende sam došao preko prijatelja koji je organizira druženja i koji mi je vladiku predstavio kao svetog čovjeka. Taj prijatelj me je nagovorio i, onda kad sam htio odustati, on me je zaplašio. Krenulo je tako da me je prvo upoznao s njim. Nazvao me je jednom prilikom i rekao: "Evo me u Bijeljini, mogli bismo kod vladike da ga upoznaš", objasnio je sudionik ove avanturi.

Umirovljeni episkop zvorničko-tuzlanski Vasilije Kačavenda tvrdio je tada da mu je gej afera namještena i da na snimcima koji su objavljeni u medijima nije on, već njegov dvojnik.

VIDEO pogledajte OVDJE.

press.rs