Bivša otkrila neuspjelu prosidbu: Skoro sam završila u bolnici kada me Šuker zaprosio!

Davor Šuker, Ana Obregon
Obregon je španjolska novinarka, voditeljica i glumica, a u vezi sa Šukerom je bila tri godine.

Vezu su započeli u Španjolskoj 1996. godine kada je on bio zvijezda madridskog Reala, ali su prekinuli nakon tri godine kada je Šuker prešao u Arsenal.

A u utorak je Ana Obregon otkrila do sada nepoznati detalj iz njihove veze. Tijekom kulinarske emisije "Ven a cenar conmigo: Gourmet Edition" Obregon je svojim gostima priznala da ne voli brak i da je svaki puta kada je dobila ponudu da se oda - ona odbila.

Zaprosio ju je tijekom veze i Šuker, a njegova je prosidba mogla završiti prilično tragično.

"Identificiram se s filmom 'Odbjegla nevjesta' jer se to dogodilo svaki puta kada su me pitali da se udam...," rekla je Obregon svojim gostima pa otkrila što je pošlo po krivu u Šukerovom slučaju.

"Jadni Davor je stavio prsten u čašu vina, pa kako sam to mogla pretpostaviti? Večerali smo u Txistu (poznati restoran u Madridu), pila sam vino i na kraju se skoro ugušila. Skoro smo zvali i hitnu jer mi je prsten zapao u grlu," prisjetila se Obregon.
Možda je taj incident na kraju i bio razlog njihovog prekida, ali Šuker i Ana su i nakon veze ostali prijatelji. Potvrđuje to i fotografija koju je na Instagramu objavila za njegov prošli rođendan, 49.

"Danas rođendan slavi šampion i sjajna osoba. Sretan rođendan Davore," napisala je Obregon 1 siječnja 2017. godine uz zajedničku fotografiju iz mladih dana.

goal