Biseri Ave Karabatić: Puno pozdravljam roditelje, pogotovo mamu i tatu

Boravak u Kostariki bio joj je, kaže, med i mlijeko. Avi Karabatić (23), studentici iz Zadra, najveći problem bio je spavati na tvrdom bambusu. Od njega je, požalila se, poslije povratka u Hrvatsku dobila strašne hemeroide. Mučila ju je i žgaravica, ali se na nju naviknula jer godinama boluje od gastritisa.

- Tako je to. Nekoga boli glavobolja ili ima gingivitis - objasnila je studentica komparativne književnosti te talijanskog i latinskog jezika.

U showu je naučila da novac zapravo ništa ne vrijedi. Odlučila je živjeti u skladu s prirodom i trenirati tajlandski boks.

- Ta cura je jednostavno glupa i uopće nema mozga. Nemoguće je razgovarati s njom kad nije u stanju reći išta pametno - ljutito je komentirala natjecateljica “Survivora” Stanija Dobrojević kad joj je Ava naredila da joj pospremi odjeću.

Karabatić i Aleksandra Grdić vratile su joj tračajući njezinu celulitnu guzicu.

 - Ničega se ne bojim, samo ljudi. Zašto bih se bojala zmija? Zmija je zmiji najbolji prijatelj - izjavila je starleta usporedivši se s gmazom.

Poslije se predomislila i otkrila da bi zmijsku hladnokrvnost ipak mijenjala za tijelo dupina.

- Da imam priliku biti nešto drugo u životu, bila bih konj ili delfin zbog njihove gracioznosti. Uostalom, po čemu se stil plivanja zove delfin ako nije po delfinu - zaključila je Ava. 


Njezina šaljivost oduševila je Makedonca Žareta Berbera. Nazvao ju je kraljicom.

'Baš mi je sve u životu prava zeka-peka'

Htjela sam pobijediti samu sebe i iskušati svoj limit. To vam na latinskom jeziku znači granica. Inače mi je baš sve u životu prava zeka-peka..

'Svi smo se rodili goli i lijepi'

Pa što ako mi je majmun ukrao majicu? Hodat ću gola. Već se kupam u toplesu. Svi smo se rodili goli i lijepi. nemamo se čega sramiti.
Ava o suživotu s bivšim dečkom u travnju 2010.

'Živimo zdravo. Špiro svaki dan meditira pola sata, a ja 30 minuta'
Ponosna je na svoju ambicioznost

'Da sam pilotkinja, definitivno bih upravljala vlakom'

Smislila je kako preurediti Zadar

'Srušila bih crkvu sv. donata i sagradila neku još stariju'
Starleta se u rujnu 2011. izgubila u prijevodu

'Uvijek sam uključenau mobbing. Imam pet mobitela'

Izvor: 24sata.hr