Big Brother: Seks u kombiju pomirio Željka i Avu

Pobjednici natjecanja, Soraja, Ava, Željko i Slavko, osvojili su imunitet prije izbacivanja pa su morali odlučiti kome će biti namijenjen novac od glasovanja.

Slavko je htio da novac ode Crkvi koja će odlučiti kome je on najpotrebniji, a Soraja Domu za djecu s poteškoćama u razvoju. Riješena je dilema oko navodnog zajedničkog ljetovanja u Crnoj Gori Maje Nikolić i Slavka, koji je odlučio da će ljetovati sa svojom obitelji. Aneta je odlučila zakopati ratnu sjekiru sa Sindi koja je primijetila da se Aneta promijenila otkako je Nevena izbačena iz kuće.

Voditeljica Marijana potom se uključila se u kuću i pitala ukućane kako se bore protiv svojih nagona i želja. Milić je komentirao da mu ne smetaju kamere dok Slavko nije htio pričati o svojim seksualnim potrebama. Boban je komentirao da ima previše seksa izvan kuće zbog čega mu trenutačno dobro dođe odmor. Veliki brat i Marijana poigrali su se sa ukućanima. Naime, ostavili su Vendi i Maju da stoje, a izbacili Bobana koji je četvrti ukućanin koji je napustio kuću.

Komentirao je da je Maja Nikolić brzopleta osoba koja često kaže nešto što ne misli. Rekao je da je shvatio koliko voli svoju obitelj i priznao da nije vidio majku osam godina. Potom se obratio ukućanima i rekao im da mu je drago što ih je upoznao. Poslao je poljubac Dragutinu Topiću i zaključio da Avu vidi kao pobjednicu showa jer je divna osoba koja je zaslužila pobjedu. Nakon izbacivanja najnoviji zadatak u kući "Velikog brata", povjeren je Slavku koji je postao Sulejman Veličanstveni, piše portal B92. Prva supruga mu je Vendi, dok će uskoro morati oženiti Hurem koju će utjeloviti Maja Nikolić.


Akcija Ave i Željka u kombiju

Ava je poludjela nakon što joj je Veliki Brat dao zadatak da za sve ukućane mora skuhati ručak, piše srpski Kurir. Posebno ju je razljutilo što joj Željko ne smije pomagati i što joj nije htio pomoći da ispegla kosu. Nakon konzultacija s Vendi pomirila se s njim, a on joj je obećao pomoći napraviti frizuru. Nakon prvotnog bijesa i ljutnje, Ava i Željko su se osamili u kombiju u kojem su se navodno ponovno poseksali. Ukućani su primijetili da se kombi u dvorištu počeo mrdati ubrzuo nakon što su oni ušli u njega.