Ava u romanu piše o seksu s oženjenim: Želim te sad, jako...

Ava Karabatić, farma, Ava Karabatić, životinja, Ava Karabatić, reality show, Ava Karabatić, romani, seks navike, Ava Karabatić, svadba, na svadbama, pare
Stvaran je ovaj osjećaj naš i ne dajmo nikom da nam ga pokvari sad...Pitam se sada, što ja radim, jesam li dama ili... Želim te mnogo, nije to tajna, žeeelim te sada, ovdje i tamo i opeet i tako u krug. Skidaš prsten, nije te briga, ona je samo navika stara, ti, Ava, si ljubav prava i tajna. Njegova slika na ormariću stoji, teško je priznati, ali zašto ne drhtim, zašto samo praznina, jer više nije to ljubav kakva je jednom davno bila, tj, jednog aprila, ulomak je iz knjige Ave Karabatić (26).

Starleta je još krajem studenog prošle godine najavila da joj izlazi roman 'Rođena među vukovima' koji će malo koga ostaviti ravnodušnim. Na njemu Ava planira dobro zaraditi. U ulomku iz njene knjige koji je prenio srpski Pulsonline, Ava priča o seksu s oženjenim muškarcem koji joj je jako godio.

- Osjećam drhtaj tvoj, srce je poludjelo, ne može čekati, ne zaustavljaš se... Ti si ta kojoj se želim predati. Ti si taj kojem želim usne dati, ti si ta koja me je začarala, kad bi barem znala da od svih njih tvoj pogled sam tražio, tvoj dolazak sam čekao, tvoj miris sam osjećao... Još od prvog dana u Avionu - let u nepoznatom pravcu - sretnu se dvije poznate osobe, teško je odoljeti švicarskoj čokoladi, a ovakvoj strasti... Dajem ti ključ, ne od auta, taj me ne zanima, dajem ti ključ ne od sefa, ovaj put od mog srca, a taj ključ najviše košta... Jer moje tajne odaje su moje, ali evo dosegao si level pa su od večeras i tvoje... Ne zanima me sutra, ni dva dana nakon, zanima me ovaj trenutak tako vatren, papren, ljubiš mi vrat, opirem se malo, pa opet malo, čuješ li budalo. Ne puštam ti usne, ne puštam ti ruke, ne puštam... Ne možemo stati jer ovo se događa samo zabranjenima i odabranima, ovo se događa nama...- piše u romanu.

24sata.hr