Ava Karabatić: Seksala sam se u zatvorskoj ćeliji, bilo je fenomenalno, adrenalin ogroman!

Ava Karabatić

U kakvoj si sad situaciji s muškarcima?

- Čekaj da izbrojim... Aaa, znam na što ciljaš, pa znaš da volim muškarce! (smijeh)

Vrlo si otvorena i iskrena. Je li te to "koštalo" u životu?

- Moja najveća mana je moja pamet. Jednostavno, ja sam djevojka izvan svoga vremena. Pokušavam se prilagoditi i to je teško.

U tvojoj knjizi likovi su stvarni, ništa nije izmišljeno?

- Da, naravno. A iskrena sam toliko da će mnogima poteći suze dok je budu čitali.

Ovo je samo dio razgovora splitske starlete s beogradskom adresom Ave Karabatić, koji je vodila s novinarkom Vanjom Mirčetom na terasi kafića Kult i Dišpet u Zadru, gdje je predstavila svoju autobiografsku knjigu "Ja, nomad", ili u podnaslovu "Najnoviji priručnik za pametne mlade djevojke".

Uzori su mi Zola i Krleža

Poprilično razgolićena Ava je na terasi kafića u Zadru bila oduševljena publikom, a promotorica njezine knjige (koja je u tisku i svjetlo dana ugledat će na Valentinovo) podsjetila je okupljene da je Ava studirala u Zadru i imala prosjek ocjena 4,9, da je s 28 godina napisala knjigu ("što nije lako i ne može svatko"), da je Ava "jedna jedina i neponovljiva", te je nabrojila sva natjecanja ljepote na kojima je Ava imala izvanredne plasmane.

Ava je, pak, stalno gledala u svoga oca, ponavljala da joj je on najveća podrška u životu, da je uvijek s njom i da je stoga knjigu posvetila upravo njemu, dok je za knjigu kazala i da ju je u glavi pisala godinu dana, a tehnički četiri mjeseca.

- To je bilo jako stresno - rekla je 28-godišnja Ava, koja je pročitala nekoliko poglavlja iz još neobjavljene knjige.

Najveću pažnju na terasi kafića izazvalo je poglavlje u kojem Ava opisuje slučajnost početka dopisivanja s jednim zatvorenikom, kako ju je to počelo fizički uzbuđivati, kako se sve više "palila" i na kraju je spakirala kufer i nakon dobivene dozvole došla nepoznatom momku u zatvor.

- To je bilo najluđe vođenje ljubavi u mom životu. Adrenalin je u zatvorskoj ćeliji bio ogroman. Bilo je fenomenalno, a znala sam da ga u životu više nikad neću vidjeti - pročitala je Ava ulomak iz knjige, rekavši potom da su joj književni uzori Emile Zola i Miroslav Krleža, te da nastoji pisati poput njih.

Ava Karabatić je poručila da nikada ne bi mijenjala svoj život, da se osjeća kao ostvarena žena, te je prisutne počastila tortom.

Slobodna Dalmacija