Ava Karabatić: 'Seksala sam se u staračkom domu, ja sam rođena za seks'

Jako sam senzibilna i temperamentna osoba. I kad sam čula koliko su neki ljudi pljuvali po meni, a ja sam o njima pričala u superlativima, naravno da sam razočarana. Ne mogu vjerovati, rekla je Ava za srpski Blic. Dodala je kako od produkcije nije dobila novac da bi se poseksala u showu.

Ja sam bila u celibatu godinu i pol dana i meni je seks svetinja. I poljupci su mi svetinja. Mislila sam da sam profesionalka u realityjima, ali sam ispala amaterka jer sam si dozvolila da me prevladaju iskreni osjećaji. Nema tog novca za koji bi se ja prodala, a i Željku sam nekoliko puta rekla da me prodao za reality - objasnila je Ava.

Ava se seli u Beograd

Splitska starleta planira se preseliti u Beograd i kupiti stan na Dedinju. Za sebe kaže da je tip žene koja bi mogla osvojiti jednog 'pravog alfa Beograđanina'.

Avin otac, Ivica Karabatić, razočaran je što njegova kći nije pobijedila u regionalnom 'Celebrity Big Brotheru'. Kaže da je ona bila središte cijelog showa, a najveće razočaranje mu je Dragutin Topić.

- Razočaranje su mi svi zapravo! Ma kakav je ovo VIP show bio, te cure nisu imale gaćice, šminku, odjeću, ništa! Kao da su snimali show u socijalnoj ustanovi! Sve su posuđivale od moje Ave i onda govore da je ona ovakva i onakva, ma kako ih nije sram - rekao je tata Karabatić.

Dodao je kako obitelj Karabatić planira prodati nešto u Splitu te da bi se zaista mogli preseliti u Beograd koji je, kaže, jako plodno tlo za Avinu poslovnu karijeru.

Seksala se u staračkom domu

- Pokušavam se sjetiti koje je najneobičnije mjesto na kojem sam vodila ljubav. Ako ti kažem ispovjedaonica, nećeš mi vjerovati. Šalim se. Pa ne znam, neko najneobičnije... starački dom. Sa svojim dečkom, naravno - rekla je Ava za srpski Alo!.

Starleta je također otkrila da je nevinost izgubila sa 16 godina s dečkom koji je sada glazbenik i glumac, a ona, kaže, takve voli.

- Moje srce ne može osvojiti seljak, samo umjetnik - kaže Ava.

Dodaje kako se u vezi s tim dečkom uvijek osjećala spremnom, kao da je rođena za seks i to, kaže, ne krije.