FOTO  Ava Karabatić se zaljubila u Beogradu - evo koga voli!

Starleta Ava Karabatić zaljubljena je u Beograđanina i planira se uskoro preseliti u srpsku prijestolnicu. Natjecateljica regionalnog realityja "Survivor" priznala je da joj srce lupa za Srbinom s kojim je sudjelovala u realityju i da se zbog njega toliko promijenila da je pošla u teretanu i na treninge tajlandskog boksa, piše časopis Story.

Ava nije željela otkriti je li njena nova ljubav također sudionik Survivora ili netko iz produkcije ovog realityja.

- Uvijek sam bila iskrena, pa ću i sada. Gajim posebne emocije prema jednom Beograđaninu s kojim sam u posljednje vrijeme provela mnogo zajedničkih trenutaka. Veliki sam emotivac i uvijek slušam srce, a moje u ovom trenutku lupa luđački. Što ću kad sam takva. Iskre na sve strane, imam osmijeh od uha do uha - izjavila je vesela Ava.

Dodala je i da se zbog nove simpatije toliko promijenila i da u Beogradu provodi sve više vremena, a navodno razmišlja i tome da se preseli i ondje upiše glumu.

Mediji u Srbiji objavili su kako je njezin odabranik Vlado Vuksanović, srpski maneken, inače bivši dečko poznate pjevačice Cece. Za jega je Ava rekla kako je "zgodan, lijep, iskren, pametan i zreo čovjek" te da ima "posebno mjesto" u njenom srcu.

Izvor: javno.hr