Ava Karabatić se nakon Uroša poseksala i sa Željkom

Dok je jedan od blizanaca bio poprilično hladan, starleta je pravila grimase. Kada joj se primaknuo, zakolutala je očima, a poslije se oblizivala. Ava se okrenula Željku leđima, a po licu starlete moglo se vidjeti da uživa. Nakon završenog posla, Ava je otišla u dnevnu sobu gdje je zatekla Milića i počela ga nagovarati kako mora natjerati Željka da smršavi, piše Kurir.

Ava se zbližila sa Željkom nakon što ju je Uroš Ćertić odbacio unatoč seksu tijekom prve večeri u showu. Poslije izlaska iz kuće na Koštunjaku, kaskader Uroš počeo je tvrditi da se nije seksao s Avom jer su se dogovorili da će odglumiti seks kako bi što duže ostali u showu.

- Ovo mi je prvi reality, a Ava je imala iskustva u 'Survivoru' gdje je ostala do kraja. Rekla mi je da parovi najduže ostaju u ovakvim showovima pa smo sklopili dogovor da sve odglumimo. U tome smo i uspjeli jer smo već prvog tjedna bili zaštićeni od nominacija. Ava je jako inteligentna i nikada ne bi pristala na seks sa mnom pa sve i da sam ja to htio - rekao je nedavno Uroš.