FOTO/VIDEO  Ava Karabatić: Roditelji su mi sa šest godina dali da pogledam 'Sirove strasti'. Film me oduševio!

Ava Karabatić, Aleksandra Grdić
Iz Kostarike, čiji naziv na španjolskom znači "bogata obala" (costa - obala, rica - bogata), vratile su se vitkije i bogatije za jedno novo prijateljstvo. Od osamnaest živopisnih likova, sudionika reality showa Survivor koji su proveli 37 dana izolirani od svijeta u divljim predjelima Kostarike, Ava Karabatić (23) i Aleksandra Grdić (31) privukle su najviše pažnje TV gledatelja, piše Gloria.

Dio njih ne može se načuditi kako akademska građanka poput Ave - koja studira talijanski i latinski na Filozofskom fakultetu u Zadru - može izjaviti da "pozdravlja svoje roditelje, a posebno mamu i tatu", druge živciraju neprestane Aleksandrine suze i jecaji, no većina gledatelja, slaže se da bez njih dvije ne bi bilo tako zabavno.

Za vrijeme intervjua djevojke su otkrile s kim bi se voljele vratiti na pusti otok.

- Prvenstveno bih sama sa sobom, kada bih mogla. A otišla bih sa Sebastijanom, Vladom, Aleks, Jelenom i Markom. Nas petorica veličanstvenih, kazala je Ava Karabatić, ujedno otkrivši kako se pred kraj snimanja posvađala s jednom Hrvaticom.

- Ponovno bih definitivno otišla s Nevenom, on mi je broj jedan. S Markom, Avom, Sebastijan može proći. I, na kraju, ne biste vjerovali - Ognjen. I Miju bih uzela sa sobom, jer mi je ona bila super - rekla je Aleksandra Grdić.

Ava je također priznala kako su je roditelji odgojili u slobodnom duhu.

- Kod nas nema tabu tema. Roditelji su mi sa šest godina dali da pogledam film 'Sirove strasti', koji nije primjeren za djecu zbog seksi scena. No mene je oduševio, priznala je Ava u intervjuu za Gloriju.

Što su sve djevojke otkrile i kako je bilo na snimanju pogledajte u videu!