Arkanov sin: Ceca nas je prevarila i lažirala oporuku - ima veze u vladi

Sin ubijenog ratnog zločinca Željka Ražnatovića Arkana, Vojin Ražnatović (28), tvrdi da im je pjevačica Svetlana - Ceca Ražnatović na prevaru uzela očevu imovinu.

Naime, kako je u intervjuu za srbijanski list "Alo!" objasnio Arkanov sin iz braka s Natalijom Martinović, koji živi u Americi, Ceca im je poslije smrti njegova oca obećala da će svu imovinu dijeliti popola sa ostalom njegovom djecom, ali da je izigrala dogovor.

Dogovarali podjelu imovine

Arkan je bio ljubomoran na Šerbedžiju - da nije Ceca bi postala holivudska zvijezda

Kraj cenzure: Ovako Rade Šerbedžija miluje Cecu

U Južnoj Africi uhićen Arkanov ubojica Dobrosav Gavrić

- Od očeve smrti svi znaju da Ceca nikom od nas djece nije dala ni dinar od njegove imovine. Time je najviše osramotila samu sebe i pokazala nepoštovanje prema mom ocu! Taj testament je laž. Nakon očeva sprovoda, dogovor je bio da ona uzme polovicu cjelokupne imovine, a da drugu polovicu podijeli devetoro njegove djece. Tek poslije 40 dana se odjednom pojavio "testament" koji je Ceca lažirala, a svjedoci prevare bili su Borislav Pelević i Dragan Marković Palma. Testament ima mnogo očiglednih grešaka, kakve otac nikada ne bi napravio - uvjeren je Vojin i dodaje:

- Uzalud smo išli na ročišta i nadali se pravdi, ali Ceca je uvijek pobjeđivala pravnu Srbiju zahvaljujući vezama s ljudima na vlasti. Zar skoro nismo prisustvovali još jednoj njenoj pobjedi, ovog puta zahvaljujući njenom kućnom prijatelju Ivici Dačiću - rekao je Vojin tvrdeći da vilu na Dedinju Arkan nije ostavio samo Ceci.

Arkan nije pisao oporuku

- Taj navodni testament nije bio ovjeren niti ga je otac pisao, nego ga je navodno samo potpisao i to u vrijeme NATO bombardiranja. Testament poslije očeve smrti nitko prvih 40 dana nije spomenuo, iako se pričalo o podjeli imovine. Da je imala testament, zašto bi se s nama dogovarala o podjeli imovine? Da je lažan govori i činjenica da u njemu stoji da nam otac poklanja stan u Ateni na dva kata, iako nam je tamo kupio dva stana te da ostavlja splav na Savi, kojeg je prodao jednom svom prijatelju. To je dokaz da on nije sastavljao testament, već netko drugi. Također je lažiran potpis moje majke, kojim ona navodno kuću na Dedinju prepisuje na oca. Moja majka je na sudu potvrdila da to uopće nije njen potpis, a pokazala je i putovnicu iz koje se vidi da u vrijeme navodnog "potpisivanja" nije ni bila u Srbiji, već u Grčkoj - ističe Vojin.

Mladić tvrdi da ne planira poduzimati korake kako bi dotični testament osporio te ironično tvrdi kako "Predstave na Broadwayu može gledati kad god želi", aludirajući kako u današnjoj pravnoj Srbiji u kojoj Ceca ima iza sebe jako moćne ljude i nema puno mogućnosti.