Ana Marija Jurišić, lijepa 20-godišnjakinja iz Kiseljaka proživljava američki san

Nakon što je potpisala ugovor s modnom agencijom "Click" živjet će, raditi i nastaviti školovanje u Sjedinjenim Američkim Državama.

Kao članica organizacije Miss International, uključila se u niz humanitarnih akcija kojima je cilj prikupiti pomoć za žrtve i područja pogođena tsunamijem i potresom u Japanu. Dobila je i status veleposlanik Japana za ljepotu i prijateljstvo. U ovim obvezama uživa, baš kao i vremenu koje provodi na relaciji New York-Miami-Los Angeles.

"Trenutno sam u Santa Monici, vrlo blizu Los Angelesu, Hollywoodu, Beverly Hillsu ... Vrijeme provodim sudjelujući na različitim događajima u vezi s Japanom u okolici Los Angelesa i odlazeći na kastinge s različitim agencijama, koje mi dogovaraju moji menadžeri Kenny i Kutlu. Tu sam isključivo zbog posla. Vježbam dva puta dnevno da bih održala formu i strogo pazim na prehranu. Nisam sklona alkoholu niti noćnom životu, više sam dnevni tip koji voli otići na plažu ili prirodu i tamo se odmarati kada imam slobodnog vremena ", kazala je Ana Marija.

Smještena je u stanu za modele, s još dvije djevojke koje se bave modelingom. "Pomaže mi moja skautica i menadžerica gospođa Kutlu, koja mi je poput tetke. Dane uglavnom provodim posjećujući japanske festivale, poput Ljetnog festivala u Torrance, japanskog Dana mrtvih u njihovom hramu u Santa Monici i origami festivala u japanskom vrtu Long Beach ", priča ova uspješna bh.. manekenka.

Ana Marija je također dobila ponudu za ulogu u jednoj ljubavnoj komediji koja će se snimati u Sydneju, a djelom u Los Angelesu. Pored toga bila je predstavnica naše zemlje na natjecanjima Miss United nations i Miss International.

Ana Marija Jurišić manekenstvom se bavi od svoje 16 godine. Radila je revije u sklopu Fashion weeka Sarajevo ii Fashion weeka Mostar. Također je sudjelovala na izboru za Miss Federacije i ušla u finalni izbor sa ostalih 11 finalistica.

Temeljno iskustvo u vezi modelinga stekla je na pripremama u Bodrumu u Turskoj. Nosila je pored ostalog revije Istoka Bratića i Vere Radanović.

Azra