Ako se volite seksati pijani, pripazite na ovo

Ako se volite seksati pijani, pripazite na ovo
Pripremite se za najgore
Muškarci su sigurno više puta osjetili posljedice pretjeranog pijančevanja i to u najkritičnijem trenutku. No, za probleme s erekcijom zbog konzumiranja alkohola ima i lijeka. Navodno će jedna popijena kapsula na bazi ljute crvene paprike prije večeri pijančevanja preliminarno izliječiti potencijalnu 'mlohavu ćunu'.

Pažljivo birajte poze
Vjerojatno želite izbjeći to da zaspete usred seksa ili da se, još gore, onesvijestite. Stoga, poze u kojima ležite ne dolaze u obzir. Kako biste se održali budnim i aktivnim, mijenjajte poze i pokušajte uvijek ostati gore ili odostraga, jer će tako biti gotovo nemoguće da se pijani onesvijestite. Nema ništa gore od muškarca koji utone u san tijekom seksa.

Siguran seks
Najvažnija stvar za pijano seksanje ne može se dovoljno naglasiti. Sjećate se scene iz filma 'Knocked Up' kada Seth Rogan odustane od stavljanja gumice, pa mu se djevojka pojavi na vratima kuće 9 mjeseci poslije s bebom? Zapamtite tu scenu i ni pod kojim okolnostima nemojte odustati od zaštite, koliko god napaljeni i pijani bili. 

hot.hr