8 pitanja o muškarcima na koja sigurno ne znate odgovor

1. Kako to da muškarci mogu zapamtiti sve utakmice i sportske rezultat, a ne sjećaju se što smo ih jučer pitali?
Pitajte svog partnera gdje je bio kada je njegov omiljeni klub igrao prije pet godina, i on će se sjetiti,a istovremeno nema pojma kako se zove vaša kolegica s kojom radite već godinama, a koju je upoznao već dva puta. Muškarci imaju selektivno pamćenje koje se odnosi na stvari koje i zanimaju. Za ostalo nema mjesta.

2. Zašto se moj muž igra s djetetom, škaklja ga i baca po sobi taman kada mora na spavanje?
Odgovor je vrlo jednostavan. Zato jer su pospana djeca puno mirnija i lakše ih je zabaviti i oni to znaju.

3. Misle li muškarci doista da su žene lijepše bez šminke?
U ovom području može doći do problema jer muškarci jako teško mogu razlučiti što je na ženi prirodno, a što nije. Najjednostavniji odgovor bi bio da muškarci ne vole vidjeti na ženi previše šminke, odnosno da im je prirodna šminka zapravo lice bez šminke.

4. Zašto većina muškaraca ne primijeti dlaku koja im viri iz nosa ili uha?
Muškarci primijete sitne nepravilnosti na sebi, ali se s njima toliko ne opterećuju kao žene. To posebno vrijedi za one koji su u vezi pa samim time neke stvari mogu riješiti malo kasnije.

5. Zašto muškarci ne mogu podnijeti negativne komentare o njihovim majkama?
Majka je prva žena u njihovom životu koja zna sve njihova mane i vrline. Ona se brinula o njima, hranila ih i činila sve da budu sretni. Upravo zbog toga im je vrlo teško kada žena koju vole kaže nešto loše o njegovoj drugoj ženi koju voli.

6. Zašto želi seks svaki puta kada sam ja neraspoložena i ljuta?
Seks je za muškarce lijek koji popravlja raspoloženje i djeluje kao antidepresiv pa samim time pretpostavljaju da je to rješenje i vašeg problema. Iako zvuči nelogično, ali seks doista može popraviti raspoloženje jer tijekom odnosa naše tijelo luči oksitocin, hormon sreće.

7. Zašto muškarci ne vole naše prijateljice?
Oni nemaju ništa protiv vaših prijateljica nego jednostavno su previše involvirani u njihove privatne živote. Oni puno puta ne žele slušati o vašoj prijateljici koju je dečko prevario, ali mu je oprostila i sada joj je žao i ne može si oprostiti pa traži drugog muškarca samo za seks kako bi mu se osvetila. Muška prijateljstva su puno jednostavnija.

8. Misle li muškarci tijekom seksa o drugim ženama?
Naravno da misle, a to čine i žene, ali u nešto manjoj mjeri. No to nije odraz loše veze i pomanjkanja ljubavi i strasti već muške mašte koja kada je riječ o seksu radi nevjerojatnom brzinom koju žene jednostavno ne mogu pratiti.

izvor: zadovoljna.hr