7 znakova koji otkrivaju da vas vara

ljubav, neuspjeh, varanje, muškarac žena, preljub, ljubomora, ljubav, preljub, spoj, preljub, ljubavnik, ljubavnica, prevara, preljub, kako preboljeti, veza, partner, preljub, ljubomora, preljub, veza, varanje, muškarci, žene, žene, varanje, preljub, istina, ljubav, policija, seks, 50 nijansi sive, Livno, preljuba, ljubavna veza, ljubav na poslu , žena, šok, fotografije, varanje, susjed
Rijetki su muškarci koji brinu o svom izgledu, uživaju u šopingu i pomno prate kazaljku na vagi, no ako primjetite takvu promjenu ili je poradio na svojoj taštini ili želi privući nečiju pažnju.

- 'Ukoliko muškarac ulaže u odjeću, počne brinuti o kosi i noktima te je promijenio parfem njegove su misli negdje drugdje', tvrdi psihologinja Stephanie Buehler.

- Ukoliko je seks postao rijetki gost u vašoj spavaćoj sobi lako je moguće da je to zato što muškarac tu potrebu ispunjava na drugoj adresi. Još je jedan znak koji ćete lako uočiti, a to je uvođenje novih poza tijekom seksa s vama. Muškarcu je lakše isprobati novitete na domaćem terenu kako bi kod nove partnerice ispao znalac.

- Česti izostanci iz kuće, sve više poslovnih sastanaka i pozivi starih prijatelja su također trikovi kojima se služe nevjerni muškarci. Još jedan pokazatelj je i beskonačna zvonjava njegovog mobitela na koji se ne javlja. 'Ukoliko se opravda kasnim sastankom, a ne javi se kada ga zovete ili ne odgovori na poruku postaje itekako sumnjiv', tvrde stručnjaci.

- Veliki troškovi na njegovoj kreditnoj kartici, o kojoj vi vodite računa, ponekad su najbolji pokazatelj da se nešto događa. Muškarac će to pokušati oprvdati poslovnim večerama i darovima za partnere, no istin aje u najvećem broju slučajeva potpuno drugačija.

- Prmjenjena lozinka na kompjutoru i pin na mobitelu znače da ste ga uhvatili osim u slučaju da je pripadnik tajne službe. Uvijek dostupna mail adresa koju ste i vi koristili odjednom je postala samo njegova, a poželite li obaviti poziv s njegovog mobitela naići ćete na iznenađenje. Ovaj muškarac je svoje prste upetljao prilično duboko.

- Stalno prigovaranje i razdražljivost su također pokazatelj kako nešto nije u redu. S obzirom da muškarci ne prolaze PMS, to ponašanje se ne može pripisati 'onim' danima u mjesecu. Budite na oprezu.

- Nakon svih ovih pokazatelja kojima ćete lako pronaći objašnjenje, ostaje vam još vaše šesto čulo. To je nešto ćemu se ne možete oduprjeti!

Prepoznate li neke od navednih pokazatelja u ponašanju svog partnera, nemojte ga odmah optužiti za nevjeru. Pokušajte usmjeravanim razgovorom 'ispipati o čemu se točno radi.

Ako mislite da nećete izdržati glumiti Sherlocka Holmesa otvoreno mu iskažite svoju sumnju, kao i želju da dodatno poradite na vašem odnosu.

IZVOR: zadovoljna.hr