7 odbojnih stvari koje muškarci rade kada su pijani

1. Pijana faca - sigurno vam je poznat takav izraz lica s jednim okom zatvorenim, drugim otvorenim na pola dok su čelo, obrazi i brada prekriveni kapljicama znoja.

2. Deklarativna rečenica kod svakog petog koraka - muškarci imaju sklonost da hodajući, nakon nekoliko pića, kod svakog petog koraka zastanu ne bi li dodatno naglasili svoju misao oko koje su u posljednjih nekoliko ili puno više minuta vrtjeli monolog ili pokušaj dijaloga.

3. Pokušaj plesanja - Čašica pića opušta ne samo muškarce, već i žene te je malo takvog poticaja dobrodošao poticaj za sramežljive plesače. No, ponekad se dogodi da alkoholom dobro natopljeni 'John Travolta okidač' rezultira plesnom točkom koja će zabaviti okupljene, ali možda ne i osobu koja će ga morati s plesnog podija otpratiti do kuće.

4. Alkoholno znojenje - ove kapljice znoja koje izviru iz pora cijelog tijela nemaju miris uobičajenog znoja već alkohola. A kako one znaju biti odbojne u toplim večerima i noćima već ste sigurno imali priliku i same posvjedočiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

5. Nemogućnost erekcije - Nepostizanje erekcije nije niti sramotno niti neobično, događa se svima i iz različitih razloga. Ali kada je tome uzrok previše pića, onda je to već greška koja se mogla i trebala izbjeći.

6. Preuzimanje uloge DJ-a - Baš svi moraju čuti njegov novi omiljeni album kojeg je nedavno nabavio. Ili pjesmu koja mu već dugo ne izlazi iz uha. I to nekoliko puta. Uz isticanje dionica basova ili refrena koji je... 'baš... onako... znaš što mislim'.

7. Pljeskanje po ženskoj stražnjici - Ima nešto u alkoholu zbog čega muškarci postaju odvažniji, svjesniji svoje muškosti i ponekad skloni seksističkim ispadima. Pljeskanje po ženskoj stražnjici u pijanom stanju možda za njega znači kompliment, ali kako je neprihvatljivo da žene ne hvataju muškarce za genitalije tako je i nedopustivo da se i on dohvati nečije guze jer je baš dobro raspoložen.

izvor: zadovoljna.hr