7 navika, koje uništavaju vezu

Internet portal SheKnows je objavio navike koje uništavaju veze.
1. Kritiziranje njegove/njene obitelji

Ako ne uzmete u obzir to što mislite o partnerovim bližnjima ili koliko vam idu na živce, je dobro sve negativne misli o njima zadržati za sebe. Svih tih osobina svjestan je i partner sam. Nikome nije ugodno slušati kritike na račun svojih bližnjih, stoga se bolje suzdržite. Takvi razgovori jednostavno vuku na svađu ili barem upropašten dan, zato se te navike brzo riješite.
2. Prigovaranje u javnosti

Potpuno je razumljivo, da kod parova dolazi do neslaganja ili svađa, ali nedopustivo je ukoliko si dozvolite te svađe i prepirke u javnosti. To znači, da se ne znate ponašati i neutralizirati situaciju kada je potrebno. Događanja između vas će sigurno primjetiti ljudi oko vas, njima će isto biti neugodno što ste ih uopće doveli u takvu poziciju.
3. Špijuniranje partnera

Možda mislite da sebi i svojoj vezi radite uslugu, ako brižno provjeravate poruke ili ono što radi na internetu, takve navike vrlo brzo dovedu do pretjeranog analiziranje i traženja mogućih poveznica i značenja partnerovog ponašanja. Osim toga ćete prije ili kasnije shvatiti da više nemate vlastiti život. To nećete moći raditi svaki dan svog života. U slučaju da imate ozbiljne probleme s povjerenjem, taj problem ćete morati riješiti na neki drugi način.
4. Laži

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još jedna navika koja definitivno uništava vašu vezu , je naravno laganje. Laži i prikrivanje nikada nisu bile dobar izbor za gradnju stabilnih temelja dugotrajnih veza. Neiskrenost se iznenađuje brzo otkrije, osim toga postoji opasnost da se zapletete u mrežu laži iz kojih se nećete moći izvući. Jedna od posljedica takvog ponašanja je svakako gubitak voljene osobe, koja vam puno znači, zato to ne činite.
5. Zapustili ste se

Ne samo da to nije dobro za vaše zdravlje, nego to može utjecati i na to kako se osjećate, što im posljedice i na vašu vezu. Ne govorimo samo o nakupljanju kila nego općenito zapuštenost izgleda, partner će sigurno zapaziti te promijene a nije nužno da će mu se to svidjeti. Stoga uvijek brinite o svom izgledu.
6. Ogađanje s rješavanjem problema

Svi žele savršenu vezu. Upravo se zato nekim parovima događa, da svoje probleme jednostavno stave 'pod tepih' i prave se da ih nema. Iako si time čine medvjeđu uslugu, jer isti ti problemi se vraćaju samo u većem obliku. Tada eksplodiraju, kada se najmanje očekuje. Nikada ne prešućujute kada vam nešto zaista smeta. Dobra komunikacija među partnerima je temelj zdravog i dugoročnog odnosa.
7. Želja za mijenjanjem partnera

Ta je navika loša za vezu i često je čine žene, koje u svom muškarcu vide projekt, koji je odličan za njih jer treba samo neke male preinake kako bi bio savršen. Uglavnom imaju osjećaj da njemu čine uslugu na kraju naravno rade problem u vezi. Internet portal SheKnows predlaže da žene na muškarce gledaju slično kao na psiće: njih je moguće naučiti nekim trikovima ali pitbula nikada nećete promijeniti u pudla.