6 mjeseci nakon vjenčanja nazvala ju je suprugova ljubavnica. Evo što joj je rekla...

ljubav, seks, podaci, seks, bivši, obaveza, znakovi, zavođenje, muškarci, varanje, žene, seks, žene, problemi, muškarci, žene, prilazak, žene, seks, seks, ozljede, seks, nogomet, seks, mjesta, seks, Svjetsko prvenstvo, pobjednik, seks, vrste, žene, prevara, otkriće, muškarci, žene, seks, seks prakticiranje, posao, Hrvati, seks prakticiranje, priča, seks navike, znakovi, žene, žena, muškarci, želje, žene, preljub, muškarci, preljuba, svatovi, preljub, ljubav, spriječavanje, varanje, prepoznavanje, stranac, dnevnik, djevojka, nezasitna mala, preljub, preljubnica, ljubavnik, suprug, žena, varanje, trener, stvari, prevara, flert, rogonja, preljub, preljubnik, preljubnica, preljub, preljubnica, oglas, preljub, preljubnik, varanje, veze muškarci varanje, znakovi, preljub, preljubnica, preljubnik, varanje, afera, ljubavna afera, detektiv, varanje, supruga, poligraf, ispitivanje, varanje, seks prakticiranje, zdravlje, muškarci, hotel, prevara, muž, usluga, žene, ljubav, muškarci, žena, znak

Ono što je čula nakon što se javila na telefon, promijenilo joj je život. Ljubavnica njezina supruga nazvala ju je i rekla: "Vjerujem da i ne pomišljaš gdje se upravo nalazi tvoj suprug. Ovdje je, sa mnom."

Kao da šok i bol u tom trenutku nisu bili dovoljni, ljubavnica je nastavila otkrivati mučne detalje njihove skrivene veze, ali i činjenicu da je upravo ona, ljubavnica njezina supruga, već ranije uništila i okončala jedan brak.

Tracy se nadala da nije trudna sa svojim suprugom, ne sada nakon što je čula da je suprug ne voli i ne poštuje kao ona njega. Trudnoća joj u tom trenutku nikako ne bi bila dobra vijest. Nakon što je ljubavnici zahvalila na pozivu i informacijama, bujica suza kliznula je niz njezino lice, piše Huffington Post.

"Bila je toksična osoba, ali svejedno sam joj bila zahvalna što me nazvala i rekla mi istinu,čak i ako njezine namjere nisu bile dobronamjerne. Nakon mnogo razmišljanja i skupljanja snage, ostavila sam ga."

Odgovor na vječno pitanje treba li nekome reći da ga vara partner ili partnerica, pokušala je dati i spisateljica Kate Rose koja se jednom i sama našla u ulozi ljubavnice i zapitala se je li na njoj da i ona učini takav korak, odnosno, obavijesti suprugu svog ljubavnika. Razmišljala je o tome neko vrijeme, a iako joj je oženjeni čovjek s kojim je bila u tajnoj vezi rekao neka radi što god želi, ona je odlučila svoju tajnu vezu zadržati - tajnom.

"Bili smo zajedno dvije godine i nisam se htjela naći u situaciji da ja moram donijeti odluke za nekog drugog. Smatrala sam da nije na meni da se petljam u njegov odnos sa suprugom i to je bio njegov izbor i obveza da svojoj supruzi kaže istinu.