5 znakova da ona želi više od prijateljstva

muskarci i zene

Frendica s kojom se družiš dobar dio života počela se čudno ponašati, radi stvari koje do sada nisi nikada primijetio i bojiš se da je došlo do toga da te više ne promatra samo kao prijatelja. Ako te prati taj čudan osjećaj, moguće je da su kod nje proradili osjećaji kojih do sada još nije bilo. Tko zna, možda ipak želi više od prijateljstva, možda želi vezu ili joj samo fali seks pa te želi povremeno izjahati do besvijesti. Bez obzira o čemu se radilo, počne li te pratiti taj osjećaj ovo je pet znakova koji će ti reći da li stvarno želi nešto više od prijateljstva.

Ljubomorna je na ostale žene s kojima razgovaraš

Do sada si joj uvijek mogao ispričati sve o djevojkama s kojima izlaziš, čak i razgovarati o problemima, seksu i ostalim stvarima koje te muče, mogao si je pitati za savjet ili mišljenje, a u posljednje vrijeme potpuno izbjegava razgovor o bilo kojoj drugoj djevojci u tvom životu i imaš osjećaj da je svaku koju spomeneš počela gledati kao konkurenciju. Prijatelju, zabrini se, jer ovo je siguran znak da su se u vašu vezu umiješali osjećaji kojih do sada nije bilo i da želi više od prijateljstva.

S velikim zanimanjem prati svaku tvoju riječ

Prije se znala izgubiti, ne slušati o čemu pričaš ili ti povremeno spustiti da prestaneš pričati gluposti kao i muški dio tvog društva, no od nedavno takve stvari se više ne događaju, s velikim zanimanjem prati svaku tvoju riječ, a kada ti pričaš, zanimljive su joj i najgluplje teme koje ti padnu na pamet (naravno, osim drugih žena), a čak se smije i tvojim glupim šalama. Naravno u tim situacijama kad ti pričaš, ona sjedi na rubu stolice, a kontakt očima produžen je u zonu gdje se već polako čini neugodan, što znači da želi više pažnje s tvoje strane nego do sada.

Više ne priča o ostalim muškarcima u tvojem društvu

Kao i u tvom slučaju sa ženama, ranije ste si mogli reći baš sve što se događa u vašim vezama, seksu za jednu noć s nekom malom koju si upoznao pridržavajući se mrtav pijan za šank, kao i njezine avanture s tipovima koje je poševila ili imala turbulentne veze. No, toga više nema, ne spominje muškarce, ne traži savjete o vezama, niti ih primjećuje kad se nalazi u tvom društvu. Da, ako ti nju ipak vidiš samo kao frendicu, onda bi se moglo reći da imaš veliki problem. Razlog zbog kojeg više ne pričao drugim muškarcima je to jer je nitko drugi ne zanima, samo ti.
Stvara si prilike da ostane sama u tvom društvu

Ako kojim slučajem želi nešto više od prijateljstva, trudit će se iz petnih žila da te dobije negdje gdje ćete zajedno provoditi vrijeme samo vas dvoje, bez ometanja od strane pijanih prijatelja. Imaj na umu da si u tom slučaju bitniji od ostalog društva i da je to siguran znak da je u vašoj do sada isključivo prijateljskoj vezi došlo do promjena.

Svaki put se trudi izgledati besprijekorno

Ako je do nedavno u tvojem društvu mogla biti u podrapanoj i zamrljanoj trenirci, kroksicama i raščupane kose, a sad svaki put kad se nađete izgleda kao da je upravo sišla s modne piste, onda je to definitivno znak za uzbunu. Pošto ste prijatelji i zna da ti je zanimljiva jer mnogo vremena provodiš u njezinom društvu, ovim načinom želi tebi tupanu dokazati da je ne gledaš samo kao prijateljicu, jer je ona u stvari seksi žena koja ti može ponuditi mnogo više od prijateljstva. Da, kad pročitaš, neke stvari i nije toliko teško shvatiti. Sretno!

macho.hr