5 'MODNIH' stvarčica koje muškarci obožavaju na ženama

gaćice, muškarci, žene, stvari
1. Guza, po mogućnosti u nečem uskom: Dobra ženska guza najveći je modni hit u svijetu muškaraca. Zaboravite na skupocjene Burberryjeve balonere i avangardne haljine Viktora & Rolfa. Gura vrti gdje dizajnerska burgija neće!


2. Noge na bezbroj načina - kratke suknje, hlačice, tajice: Neki bi rekli da dobre ženske noge zaslužuju prvoi mjesto, ali guza je za dlaku odnijela pobjedu. Dobre noge nisu nužno dugačke noge, dobre noge nisu ni mišićave ni premršave. Dobre noge su jednostavno DOBRE noge, i predstavljaju najbolji komad odjeće kada je u pitanju zavođenje muškaraca.

3. Grudi, svejedno u kakvoj tkanini: Mlađim muškarcima su na prvom mjestu, ali oni iskusniji primijetit će ih tek nakon što dobro skeniraju i prostudiraju prethodno spomenute adute. Isto pravilo kao i kod nogu - one (pre)velike nisu muški ideal, najbolje prolaze dobro oblikovane 'srednje'.

4. Seksi donje rublje: Seksi, ali ipak ne pretjerano 'nakinđureno' i nabrijano. Muški ideal su ipak djevojke iz susjedstva, a ne ofucane američke porno zvijezde. Muškarci su bića koja žele dominirati, kako na radnom mjestu - tako i u krevetu, stoga nemojte pretjerati. Seksi gaćice, grudnjaci i najlonke modni su krik kojem ne mogu odoljeti!

5. Visoka peta: Ne nužno previsoka, jer u ekstremno visokim cipelama neki muškarci prepoznaju modnu ovisnicu čijim životom dirigiraju Louboutin i ekipa iz Seksa i grada. 13-14 centimetara visoka peta, ne previše avangardne cipele, jednostavna kratka suknjica/haljinica, diskretan parfem i - on je vaš, ma kako god se zvao!

cromoda.com