5 laganih ljubavnih trikova

ljubav, trikovi, ljubav, znakovi
1. Podijelite zadatke. Nemojte da sve obaveze padnu na leđa samo jednome, već ravnopravno dijelite sve obaveze. Ako vi kuhate, on neka opere suđe i obratno.

2. Zaigrajte igru 5-3-1 kad god trebate donijeti neku odluku. Imate li na primjer različite ideje za izlazak ili putovanje, jedno od vas neka odabere 5 ideja, onaj drugi neka eliminira dvije od njih koje mu se najmanje sviđaju, a na koncu onaj prvi izabere jednu od preostale 3 opcije. Jednom prvotnih 5 ideja smišljajte vi, a drugi put on.

3. Ne prestajte se ljubiti. I ne, ne mislimo na one leteće, usputne poljupce na brzinu (mada ne trebate ni s njima prestati), već na one strastvene, duge, koji će vas naelektrizirati od glave do pete i plamen strasti održavati na životu.

4. Priznajte kada ste u krivu i ne kvocajte kada je u krivu on. Što god bilo u pitanju, priznajte da je on bio u pravu, a kada se dogodi da je on u krivu, nemojte glumiti pametnicu i uporno mu to nabijati na nos.

5. Često govorite 'hvala' i 'oprosti' i 'žao mi je' kad god je to potrebno. Puno se puta neke stvari podrazumijevaju i možda se iz ponašanja da zaključiti kako se osjećate, no drugoj će strani itekako puno značiti čuti iskrenu zahvalu ili kajanje. Također, korištenje riječi 'ali' nastojte svesti na minimum. Naučite kada se zaustaviti!

Cosmopolitan.hr

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.