14 kadeta čeka najtežu kaznu zbog erotskog videa

14 kadeta čeka najtežu kaznu zbog erotskog videa

Ruska federalna agencija za zračni promet najavila je da će najstrože kazniti svu četrnaestoricu kadeta s Instituta za civilno zakoplovstvo u Uljanovsku zato što su snimili erotiziranu parodiju na pjesmu DJ-a Bennyja Benassija "Satisfaction".

Naime, njihova se šala nije baš nimalo nije svidjela nadređenima, čak do te mjere da su predstavnici Ruske federalne agencije za zračni promet spot u službenoj izjavi nazvali "nemoralnom epizodom".

Iz daljnjeg teksta u priopćenju se da iščitati da će mladići redom biti izbačeni, a situacija je otišla toliko daleko da su liječnici preporučili utvrđivanje njihova psihoemotivnog stanja.

Je li to baš nužno, ruska javnost nije sigurna, pa u tom kontekstu svakako vrijedi spomenuti da je pokrenuta peticija u korist kadeta budući da su brojni "nesretni Satisfaction" doživjeli kao običnu šalu, odnosno parodiju kojom je prikazan život u vojarnama.

Dapače, ruski su vojnici samo napravili obradu skeča britanskih kolega starog tri godine, a da uopće nisu razmišljali o posljedicama i vjerovali da će se oko njih podići tolika buka, što dokazuje podatak da su spot sami objavili na YouTubeu.

Što će naposljetku odlučiti disciplinska komisija, vidjet ćemo, međutim najava rektora spomenutog instituta, Sergeja Krasnova, nipošto ne sluti na dobro. Krasnov je kadetima poručio da za njih nema mjesta u civilnom zrakoplovstvu, a spot nazvao ismijavanjem svetinje.

Pogledajte u nastavku sporni video, kao i nastup britanskih vojnika koji je na društvenim mrežama bio hit prije tri godine i koji je ruskim kadetima poslužio kao inspiracija.