10 stvari koje većina muškaraca ne zna o svojim suprugama

Naime, čak 39 posto muškaraca ne zna koju veličinu grudnjaka nosi njihova supruga, 34 posto ne zna koji joj je omiljeni parfem, 24 posto priznalo je da ne zna njenu omiljenu marku, 23 posto ne zna njen konfekcijski broj, a 12 posto 'ne može se sjetiti' ni datuma rođenja, pokazala je najnovija studija.

I takvih ima...

Jedanaest posto muškaraca ne zna koja je partneričina prirodna boja kose, a 10 posto ne zna ponoviti naziv posla kojim se bave njihove supruge.

Vjerojatno niste ni znali da čak 40 posto parova prekida upravo zbog toga što muškarci nisu o svojim partnericama znali osnovne stvari. A kamoli nešto o njihovoj prošlosti.

Čak 28 posto priznalo je da ne zna u koju je školu išla njihova partnerica, 20 posto ih ne zna ime njene najbolje prijateljice, a trećina ispitanih muškaraca priznala je da se ne može sjetiti dana kada su upoznali svoju partnericu.

'Može se razumjeti da muškarci ne znaju broj mobitela svojih partnerica napamet, no činjenica da ne znaju koji parfem koristi pomalo je tužna. Božićni pokloni često rastuže žene jer imaju osjećaj da su u vezi sa strancem, a ne s čovjekom koji ih poznaje', kazala je marketinška menadžerica Gemma Mason.

10 stvari koje većina muškaraca ne zna o svojim suprugama:

1. Broj mobitela - 54 posto

2. Veličinu grudnjaka - 39 posto

3. Omiljeni parfem - 34 posto

4. Dućan ili marku najdraže odjeće - 24 posto

5. Veličinu cipela - 23 posto

6. Konfekcijski broj - 23 posto

7. Veličinu donjeg rublja - 20 posto

8. Datum rođenja - 12 posto

9. Prirodnu boju kose - 11 posto

10. Poslovnu titulu - 10 posto

izvor: net.hr