10 stvari koje ćete (uglavnom) raditi u dvoje

1. Držati se za ruke


KAKO SE TO RADI: Ispružite ruke jedno prema drugome kao da ćete se dohvatiti, ali to učinite istodobno i samo rukama. Nakon nekog vremena i vježbe stvar postane rutinska.
ONA: Dok korača svijetom dok je on drži za ruku osjeća se potpuno zaštićenom, sretnom i smirenom. Zna da, iako možda njegov pogled luta okolo, njihova su srca, kao što su i njihove ruke, spojena.
ON: Vrijeme je da pokaže svima kako konačno ima komada. Gdje god se pojavljuju u javnosti neće skidati ruke s nje, što će vremenom dovesti do osjećaja mučnine u svima prisutnima.

2. Gledati film


KAKO SE TO RADI: Izabere se bilo koja stvar koja u sebi ima Gerarda Butlera u ulozi u kojoj ne nosi veliki mač ili jurišnu pušku u rukama i Katherine Heigl u ulozi u kojoj ne cmizdri nad mrtvim pacijentom u kojeg se zaljubila.
ONA: Jako joj je drago što su našli neki film koji mogu pogledati skupa i u kojem će oboje uživati. Mislila je kako je taj Gerard Butler baš neka sirovina iz glupih filmova za klince, ali ispada da je baš jedan pravi muškarac.
ON: Nije baš njegov prvi izbor za večernji provod, ali zna da mora ovo podnijeti, kako bi... Čekaj malo, tko je ta Katherine Heigl i zašto ima tako dobre sise? Morat će ovo malo provjeriti.

3. Šetati prirodom


KAKO SE TO RADI: Obično nakon što je svladana tehnika držanja za ruke. U prirodi, po mogućnosti na suncu, opušta se cijelo tijelo, opušta se um i pune se baterije. Najlakše je poći u obližnji park (ima klupice), a oni pustolovniji će na pravi izlet u prirodu.
ONA: Nakon prvotne omamljenosti većom količinom kisika koja dolazi u njen mozak, počinje razmišljati o tome kako je vrijeme da njihova veza postane ozbiljna. Na ovakve bi izlete sada morali ići češće.
ON: Ovo je trenutak u kojem će ju fascinirati svojim bogatim znanjem. Sve one godine provedene u izviđačima dok su ga stariji dečki ostavljali gologa zavezanog za drvo se sada isplate. On zna prepoznati svako drvo. I to čak s velike udaljenosti.

  • GettyImages
  • I nikad ju nemoj pustiti...


4. Prirediti romantičnu večeru


KAKO SE TO RADI: Mogućnost varijacija je jako velika, a mogućnost pogreške, zapravo, vrlo mala. Ovdje se broji htjenje, a ne konačan rezultat. Iako, oni koji pripreme vlastitu večeru od najmanje tri jela će i dobiti najviše. Na kraju.
ONA: Još prije nego li je pred nju donio juhu, znala je kako ne smije reći što stvarno misli o njegovom kuhanju. Nakon toga je osjetila kako su špageti zagoreni, stvarno, nema pojma kako mu je to uspjelo, ali je odlučila zalijevati taj okus crnim vinom. Tu nije mogao učiniti ništa krivo.
ON: Kada je na stol iznosio teleće medaljone u umaku od gljiva primijetio je kako mu se ruke više ne tresu, sigurno je to zato što su bili već na trećoj boci crnjaka. Bilo mu je drago što vidi kako se ona smijulji i oči joj se cakle. Sigurno joj je drago što je skuhao ovako dobru večeru. A pao mu je kamen sa srca, jer mu se sada čini da meso baš i nije toliko sirovo.

5. Rolati se


KAKO SE TO RADI: Nogomet i ostale igre koje uključuju loptu uglavnom otpadaju zbog cijelog niza razloga koji sprečavaju dvoje zaljubljenih da se natječu u nečemu u čemu nisu ravnopravni. Ako nemate bicikl, kupite role.
ONA: Pilates tri puta tjedno se isplati i sada može vikendom obući tajice, skupiti kosu u rep, staviti sunčane naočale i stati na role. Sigurna ja kako dobro izgleda.
ON: Samo se nada kako ga neće vidjeti nitko koga poznaje. U glavi mu odzvanjaju priče o onome što je najteža stvar u vezi rolanja. Uvjerava sebe da nije tako.

6. Ići u kupovinu


KAKO SE TO RADI: Kupovina knjiga, ploča, igračaka ili unterveša je prezabavna stvar da biste je radili u paru. Ne, šoping u dvoje podrazumijeva kupovinu živežnih namirnica i kućanskih potrepština.
ONA: Sumanuto prolazi sve police nekoliko puta, kupuje sva stvari s popisa, a onda još toliko za koje je shvatila kako im trebaju i ne vjeruje kako ih se nije prije sjetila. Na blagajni gubi živce, jer ne može vjerovati kako je ovdje uvijek tolika gužva. Želi nešto reći Todoriću.
ON: Uzeo je dva velika paketa pakiranja pivi od 2 litre za tekuće troškove, a onda par onih malih da se počasti. Sjetio se da je u utorak Liga prvaka pa će ubosti i bocu jegera (j****e koliko košta), hoće impresionirat dečke. Na blagajni vadi karticu i doživi manji srčani udar kada skuži da je upravo ostavio soma kuna.

  • - 'Ovo je neki znak, da nas dvoje uđemo ovdje i da je čokolada 'Volim te' na sniženju!' - 'Uzmi odmah 5 komada!'


7. Provesti večer kod kuće


KAKO SE TO RADI: Nedostatak opcija, interesa, slobodnih prijatelja ili možda činjenica da stvarno najviše uživate u svome društvu će dovesti do toga da provedete jednu mirnu večer kod kuće.
ONA: Gledali su film neki dan, jučer su romantično večerali, a šoping preko interneta se ne može smatrati zajedničkom aktivnošću. Odlučuje kako je ovo večer u kojoj moraju razgovarati o budućnosti njihove veze.
ON: Odrekao se izlaska s frendovima kako bi večeras bio s njom. Nada se kako će joj to konačno dati do znanja koliko mu ona znači. Samo se nada kako to neće biti jedna od onih večeri kada će morati dokazivati koliko ju voli.

8. Posvađati se


KAKO SE TO RADI: Uglavnom, gledali ste svoje roditelje kako to rade, duboko u želucu osjećate nervozu od same pomisli na takvu situaciju, ali znate kako je neizbježna.
ONA: Nadala se kako će ovu večer imati samo jedno za drugo i da će svoju pažnju posvetiti samo njoj. Onda je upalio televizor i morala mu je reći sve što misli o tome.
ON: Uopće ne zna zašto ona diže toliku frku. Na kraju krajeva, zar nije večeras ostao s njom kući, a mogao je bit s frendovima vani. Pa što ako je upalio televizor?!

9. Pomiriti se


KAKO SE TO RADI: To možda niste naučili od roditelja (vjerojatnije ste mogli vidjeti kako to izgleda kada se srdžba i povrijeđeni osjećaji talože godinama), ali nitko niti ne govori da ste sve o vezama morali naučiti od svojih roditelja.
ONA: Dobro joj je došlo da se malo ispuše. Pa mora mu reći što misli i što osjeća, ona je, uostalom, uvijek bila iskrena. Što se nje tiče, sve je u redu.
ON: Dobro, izgleda da je upalilo njegovo pojašnjavanje situacije i njegove žrtve. To mu je važno, da ga ona razumije.

10. Seksati se


KAKO SE TO RADI: Ma dajte, molim vas...
ONA: ....!!!!!! ......!!!!!! ...!!. !! ..!! ...!! ...! ...! ...! ...! ...! .....!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ON: ...!! ....!!! ....!!!! ...!!!! ...!!!! ...!!!! ...!!!! ...!!!! ...!!!! ...!!!!.....!!!!!!!!!!!
Ivan Palijan