FOTO  Željko Bebek: Iz lijepe naše Hrvatske u lijepu našu Hercegovinu

Željko Bebek: Iz lijepe naše Hrvatske u lijepu našu Hercegovinu

Bebek je na Kravice stigao sa suprugom i djecom koji su bili oduševeljeni ljepotama vodopada, a i samog kraja Hercegovine.

Prije samog koncerta uspijeli smo popričati sa Željkom koji nije krio oduševljenje Hercegovinom, te je na samom početku razgovora kazao

Iz lijepe naše Hrvatske u lijepu našu Hercegovinu.

U Hercegovini je predivno. Žao mi je što moram reći da se stidim što sam prvi put u životu došao ovde na Kravice. To je jedna takva prirodna ljepota, mislim da sam dosta propustio što je nisam vidio ranije., kazao je Bebek za HERCEGOVINA.info

Svijet je zadovoljan moji pjesmama pa sam i sam zadovoljan. Nedavno sam imao nastup u Budimpešti gdje je bilo pola našeg svijeta pola Mađara, koji su bili vrlo dobro raspoloženi za moje pjesme, čak sam dao intervju za Mađarske novine koji su se izndenadili te im je žao što me nikad prije nisu zvali.

Željko Bebek nam je otkrio da planira uskoro koncert u Mostaru

Ubrzo planiram koncert u Mostaru, negdje krajem 9.mjeseca, te vjerujem da će ovaj dio Hercegovine ubuduće biti moja česta destinacija za obiteljska putovanja i obiteljske posjete.

Za kraj razgovora za čitatelje portala HERCEGOVINA.info poručio je:

Teško da ja mogu biti mjerodavan da poručim ljudima nešto, ali moram reći Hercegovina ima toliko ljepota, a ima i svoj glavni dio, a to je topli i lijepi svijet.

HERCEGOVINA.info