Zbog bluda osumnjičeni trener HŽRK Grude 'pripomoć' mostarskoj Lokomotivi

...pušten da se brani sa slobode za kazneno djelo bludne radnje, osumnjičeni je u međuvremenu pronašao drugu sredinu - Ženski rukometni klub Lokomotiva iz Mostara. Prema riječima voditelja mostarskog kluba Omera Omerovića, povremeno je u ‘pripomoći', a ako se sumnje odbace, moguć je i angažman za trenera, piše Večernji list.

Dok traje istraga, iz MUP-a Zapadnohercegovačke županije o tome se očito neće oglašavati, a prema neslužbenim informacijama, njega je prokazala 14-godišnja djevojčica, kadetska članica grudskog kluba. Osumnjičeni se sasvim mirno branio da ništa nije kriv, a njegovi prijatelji navode da se radi o čistoj namještaljci, pa čak i o izbornom inženjeringu. S druge strane, iako je tužiteljstvo prijavu na dopunu vratilo policiji, i dalje se vodi istragu po iskazu 14-godišnje djevojčice, koja je do u detalje ispričala navodne bludne ispade svoga trenera koji su trajali nekoliko mjeseci.

Uglavnom se radilo o podvlačenju ruke pod majicu i gaćice, pokušajima poljubaca, namještanja neumjesnih poza ..., a na svako opiranje osumnjičeni se, naime, samo smiješio.

Naime, sve se to događalo na osami, za vrijeme pojedinačnih večernjih kondicijskih treninga na periferiji Gruda. Opet prema neslužbenim informacijama, to nije prvi slučaj prijavljivanja Vrgorčanina zbog bludnih radnji. Naime, pola godine prije ovoga jedna 13-godišnjakinja se požalila na slične pojave, ali je ubrzo odustala od svoga iskaza.