FOTO  Women in Adria ljetni party konačno i u BiH, ne propustite prvi u Mostaru 15.6.!

Summer Mingle,zabava,party,emporia carski vinogradi,Women in Adria

Ljeto stiže! Temperature rastu, a ljetni pljuskovi jedino su osvježenje. To znači da je vrijeme i za naš Summer Mingle! Ova omiljena zabava Women in Adria poduzetnica i managerica konačno je stigla i u Bosnu i Hercegovinu!

Naš će se prvi ovogodišnji Summer Mingle održati 15. 6. u Mostaru, i to usred očaravajućih vinograda dobro poznate i cijenjene vinarije Emporio.

Sunce i glazba – dobitna kombinacija

A što se zapravo događa na našim zabavama? Kako i naziv govori – zabava. Očekuje vas druženje u opuštenoj atmosferi, networkingupoznavanje nevjerojatnih žena s kojima nesumnjivo imate toga zajedničkog, a osim novih prijateljstava, možda ostvarite i novu poslovnu priliku.

Ljetno veče u dobrom društvu nesumnjivo je nešto što vam treba.

Svaki detalj zabave osmislile smo kako bi svaka od vas maksimalno uživala. Bilo da ste društvene, povučene, ozbiljne ili vrckave – svaka od vas naći će svoje mjesto pod suncem. Ili možda bolje rečeno – uz bazen.

Kako bismo vas potaknule na ples i osigurale ugodan ambijent, pozvale smo fantastičnu DJ-icu Marinu Mimozu. Poznata je po svojoj sposobnosti harmoniziranja melodija i stvaranja sjajne energije, a na ovoj će joj se zabavi pridružiti Maya – prijateljica s kojom tek kreće u buduće muzičke avanture.

Ne znate plesati? Ne znamo ni mi! Prepustite se ritmovima koji će zapaliti dušu!

Dakle, 15. 6. rezervišite za zabavu. Bez obveza, bez stresa, samo glazba, ples i druženje. Uživancija.

Zajedno ćemo proslaviti pobjede iz prošlosti i nazdraviti uzbudljivim prilikama koje su pred nama. Željno očekujemo vaš dolazak na ovo okupljanje inspirativnih umova i srodnih duša. Opustite se, obucite nešto veselo i šareno. Stvorite sa nama trajna sjećanja na prvom od mnogih ljetnih zabava.

Naše ljetne partyje u Hrvatskoj održavamo već godinama, a na svakoj je novoj odaziv sve veći – ne sumnjamo da će i kod nas biti tako!

Više o samom događanju možete doznati na ovoj poveznici, na kojoj se možete i prijaviti. Prijave su otvorene do 13. 6.

Vidimo se u Mostaru!