Vlada HNŽ: Razriješena Upravna vijeća ZZO i Doma u Stocu

Vlada HNŽ, Denis Lasić, Vlada HNŽ, Denis Lasić, Ivan Beus, Vlada HNŽ, Vlada HNŽ, ZZO HNŽ, HNŽ, sjednica, Vlada HNŽ, Vlada HNŽ, Vlada HNŽ, Vlada HNŽ, popis, ministri, javni poziv, Vlada HNŽ
Također, nakon prihvaćanja informacije o ustanovi Dom za socijalno i zdravstvenog zbrinjavanje osoba s invaliditetom i drugih osoba u Stocu, Vlada je prihvatila prijedlog aktivnosti i mjera na prevazilaženju problema u ovoj Ustanovi, rješenje o razrješenju upravnog vijeća ustanove, rješenje o imenovanu privremenog upravnog vijeća, do konačnog imenovanja upravnog vijeća, a najdulje 60 dana, te odluku o raspisivanju javnog oglasa za izbor i imenovanje članova upravnog vijeća.

Iz resora Ministarstva zdravstva, rada i socijalne skrbi Vlada je usvojila i odluku o produljenju važenja odluke o utvrđivanju privremenih cijena lijekova s Liste lijekova koji se propisuju i izdaju na teret sredstava Zavoda zdravstvenog osiguranja HNŽ-a.

Vezano za rad Ministarstva gospodarstva, Vlada je usvojila prijedloge Zakona o termoenergetskoj i elektroenergetskoj inspekciji, koji će biti upućeni u skupštinsku proceduru.

Vlada je prihvatila informacije o stanju u Upravi za šumarstvo HNŽ-a za 2011. godinu, kao i informaciju o stanju u JP Šumsko-gospodarsko društvo Šume Hercegovačko-neretvanske d.o.o. Mostar za 2011. godinu, priopćeno je iz Vlade HNŽ-a.

Fena