Vlada HNŽ: Razriješena Upravna vijeća ZZO i Doma u Stocu

Vlada HNŽ: Razriješena Upravna vijeća ZZO i Doma u Stocu
Također, nakon prihvaćanja informacije o ustanovi Dom za socijalno i zdravstvenog zbrinjavanje osoba s invaliditetom i drugih osoba u Stocu, Vlada je prihvatila prijedlog aktivnosti i mjera na prevazilaženju problema u ovoj Ustanovi, rješenje o razrješenju upravnog vijeća ustanove, rješenje o imenovanu privremenog upravnog vijeća, do konačnog imenovanja upravnog vijeća, a najdulje 60 dana, te odluku o raspisivanju javnog oglasa za izbor i imenovanje članova upravnog vijeća.

Iz resora Ministarstva zdravstva, rada i socijalne skrbi Vlada je usvojila i odluku o produljenju važenja odluke o utvrđivanju privremenih cijena lijekova s Liste lijekova koji se propisuju i izdaju na teret sredstava Zavoda zdravstvenog osiguranja HNŽ-a.

Vezano za rad Ministarstva gospodarstva, Vlada je usvojila prijedloge Zakona o termoenergetskoj i elektroenergetskoj inspekciji, koji će biti upućeni u skupštinsku proceduru.

Vlada je prihvatila informacije o stanju u Upravi za šumarstvo HNŽ-a za 2011. godinu, kao i informaciju o stanju u JP Šumsko-gospodarsko društvo Šume Hercegovačko-neretvanske d.o.o. Mostar za 2011. godinu, priopćeno je iz Vlade HNŽ-a.

Fena